FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV George Simion, liderul AUR, nu are dubii: „Pentru mine, Steaua a murit când a luat-o Gigi Becali”

George Simion. foto: GSP
George Simion. foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 12 decembrie 2020 21:15 / Actualizat sambata, 12 decembrie 2020 21:29

George Simion (34 de ani), președintele partidului AUR, marea surpriză de la alegerile parlamentare, a acordat un amplu interviu Gazetei Sporturilor, la scurt timp după rezultatul uluitor obținut la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

  • Cu 8,6% dintre sufragii adunate la alegerile parlamentare, adică lejer peste pragul de 5% impus spre a intra în Senat și la Camera Deputaților, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a însemnat marea surpriză a scrutinului.

Venit din peluză, George Simion a vorbit pe durata interviului și despre legăturile sale cu lumea fotbalului. Cândva un fan al Stelei, Simion e de părere că „echipa a murit când a fost preluată de Gigi Becali”. 

George Simion: „Steaua a murit când a luat-o Becali”

„Steaua a murit când a luat-o Becali. În sufletul meu, Steaua e aceea a lui Duckadam și Lăcătuș. Pentru mine, Steaua nu mai există în nicio formă. De prin 2002-2003 n-am mai ținut cu niciun club, dar, în schimb, am descoperit în profunzime lumea aceasta a suporterilor, care înseamnă pasiune și atașament. 

Aș fi vrut ca primul meu meci pe stadion să fie la Steaua, dar tata m-a dus la Rapid. De atunci m-au fascinat tribunele. Eram cu ochii pe ce se întâmplă prin peluze și mai întrebam ce înseamnă chestia aia cu «M… Lucescu!”, a declarat George Simion, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor. 

Citește și alte știri despre George Simion: 

VIDEO. Interviu GSP cu George Simion, președintele AUR: „În peluze circulă și idei rele, dar nu mă dezic de ceea ce îmi place”

George Simion, președintele partidului AUR, “ultrasul” nerecunoscut de ultrași! „N-a fost niciodată acceptat sau văzut ca unul dintre noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (61)
cineva
cineva  •  13 Decembrie 2020, 17:51
Postat de steauaeuna pe 13 Decembrie 2020, 17:25

Cineva-ule, daca nu era George Becali STEAUA era desfiintata. Generalii, marii generali ai armatei romane au furat tot si si-au insusit. Becali nu a furat STEAUA, becali a salvat STEAUA cu care a continuat in liga 1. NOI nu suntem sarci nici cu duhul si *** nici atat. Eu am 4 firme care merg foarte bine chiar si acum asa ca ai grija ce vorbesti ***...si *** dar mai ales cu duhul...

Steauaeuna-ule, daca ai fi avand si capacitatile necesare in a intelege un text scris, ti ai fii dat seama ca in acel comentariu, eu nu am facut vre o remarca la cumpararea/furtul stelei de catre stimabilul domn George Becali.m am referit strict la problemele dansului. Dar asta nu face altceva decat sa confirme ceea ce eu am zis

steauaeuna
steauaeuna  •  13 Decembrie 2020, 17:32
Postat de catalynn pe 13 Decembrie 2020, 16:19

Respect! Încă odată regret ca nu m-am dus sa votez AUR, pana acum o săptămana habar nu avem de aceasta formațiune politica (in fine, văzusem niște afișe și spoturi publicitare și când niște amici au spus ca ei ii voteaza eram ferm convins ca făceau mișto :-)) ) in afara de Simion (al cărui nume dacă nu adăugai și ca e cineva de la Uniți sub Tricolor nu îmi spunea numic) nu auzisem de nimeni de la ei (nici azi in afara de avocata aia dodoloață care îl toaca mărunt pe CTP, Diana și nu mai știu cum, și Târziu (ăstuia e greu sa ii uit numele :-)))) tot nu știu pe nimeni :-))) ) și asta ii făcea eligibili, votabili cu ambele mâini de făcea ștampila gaura in buletinul de vor (metaforic vorbind :-))) ). Omul era adolescent când Steaua a fost înlocuită pe șest de Dragomir și Sandu cu FC fcsb deci avea toate motivele sa devină “fcsbist de mic” însă omul a avut coloana, mai bine mort decât fcsbist! :-))) După ce s-a ars cu ciorba e normal sa sufle in iaurt chiar și peste 15 ani, deci atitudinea sa e de înțeles, însă Steaua odată repusa complet in drepturile sale uzurpate acum aproape 18 ani nu am niciun dubiu ca va reveni la meciuri in Ghencea, prima dragoste nu se uita niciodată! :-)))

Partidul asta, argint 20% si restul fier, e plin de hoti, evazionisti, talhari, proxeneti, mai citeste si tu , nu fugii dupa fenta si apoi regreta ca nu i-ai votat...dar mai sunt alegeri, nu fi prost, alege-i, rupe masa de vot cu stampila ca sa vezi dupa aia ce te rup ei la buzunare...

steauaeuna
steauaeuna  •  13 Decembrie 2020, 17:25
Postat de cineva pe 13 Decembrie 2020, 15:05

Degeaba incerci sa le explici oamenilor de genul asta. Ei sunt spalati pe creier. Defapt cred ca ei in sinea lor stiu foarte bine cat de grave sunt consecintele, dar fiind patron la echipa lor de suflet, trec cu vederea si e considerat un haiduc, un robin hood. In general oamenii acestia fiind saraci, atat financiar cat si cu duhul. E complicat sa le explici de ce sunt grave aceste combinatii cu statul, ei mai fiind in general, pe langa celelalte trasaturi enumerate si needucati. Neafectandu i direct, nu percep ca a face un schimb de terenuri in care statul este dezavantajat dand la schimb pe un teren de 2 lei unul de 60 mil de euro, ca diferenta respectiva facuta intre acesti oameni controversati(aici nu e vorba numai de gigel, pt ca sunt foarte multi, inclusiv aceia enumerati de unul dintre ei mai devreme) si stat, aventeaza PIB ul romanie si implicit activitatile care se pot face cu acei bani. (spitale, autostrazi, platirea si majorarea de pensii si salarii)... E greu!!

Cineva-ule, daca nu era George Becali STEAUA era desfiintata. Generalii, marii generali ai armatei romane au furat tot si si-au insusit. Becali nu a furat STEAUA, becali a salvat STEAUA cu care a continuat in liga 1. NOI nu suntem sarci nici cu duhul si *** nici atat. Eu am 4 firme care merg foarte bine chiar si acum asa ca ai grija ce vorbesti ***...si *** dar mai ales cu duhul...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează