FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

Geraldo Alves pune „tunurile” pe fostul său patron: „E cel mai mare dușman al clubului”

Geraldo Alves a jucat în România pentru FCSB, Petrolul și Astra
Geraldo Alves a jucat în România pentru FCSB, Petrolul și Astra

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 11:06

Geraldo Alves (39 de ani), jucător retras din activitate, l-a criticat pe Ioan Niculae (65), fostul său patron de la Astra Giurgiu.

„La Astra tot aceleaşi probleme există. Dani Coman încearcă să facă o echipă foarte bună şi au ajuns în play-off. Eu cred că cel mai mare duşman la echipa aceasta probabil este patronul!

De obicei nu face ce trebuie, nu ajută jucătorii pentru a face o performanţă deosebită. Nu există respect faţă de jucătorii care la sfârşit l-au băgat în play-off”, a declarat Alves, potrivit TV Telekom Sport.

  • Geraldo Alves a jucat de-a lungul timpului la Benfica, Beira-Mar, Gil Vicente, Pacos Ferreira, AEK Atena, FCSB (2010-2012), Petrolul (2012-2015) și Astra (2015-2017).

Astra tremură din nou! FIFA a notificat că urmează sancțiuni

Problemele par că nu se mai sfârșesc pentru Astra Giurgiu. Fosta campioană are noi bătăi de cap, din cauza unui jucător plecat de aproape 5 ani de la echipă. FIFA a notificat și FRF că ar putea urma noi sancțiuni, dacă apărarea nu o va îndupleca.

Problemele financiare de la Astra nu mai sunt o noutate. Dani Coman, președintele giurgiuvenilor, s-a confruntat cu acest impediment în aproape fiecare sezon, însă de fiecare dată a reușit, alături de jucători și antrenori, să țină echipa pe linia de plutire. Și în acest an, formația lui Budescu și Alibec e în top 6, fiind în prezent pe locul 4, cu 6 puncte sub CFR - toate detaliile, AICI!

VIDEO N-au glumit! Liga 1 s-ar putea relua în Antalya

Citește mai multe știri despre Astra Giurgiu:

Gabi Tamaș înscrie și din izolare :) Videoclipul urcat de fundaș pe Instagram

Șomaj tehnic și la Astra! Ioan Niculae s-a enervat și nu le mai plătește jucătorilor nimic

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează