FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andrei Gerea, reacție tăioasă după evenimentele de la Rin: „Asemenea ticăloșie nu mă așteptam să văd. Niște infractori!”

Andrei Gerea, reacție tăioasă după evenimentele de la Rin: „Cred că Dinamo este o jucărie pentru Cortacero”
Andrei Gerea, reacție tăioasă după evenimentele de la Rin: „Cred că Dinamo este o jucărie pentru Cortacero”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 decembrie 2020 21:48 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 22:16

Andrei Gerea (52 de ani), membru al programului DDB, a vorbit în direct la GSP Live despre ce s-a întâmplat astăzi la hotelul Rin și crede că Pablo Cortacero (42 de ani) ar trebui să plece cât mai repede de la Dinamo.

  • CONTEXT: Astăzi, la arena din Ștefan cel Mare, a avut loc o ședință AGA. Printre deciziile importante s-au numărat promisiunea unei măriri de capital în valoare de 5 milioane ed euro și îndepărtarea lui Cornel Țălnar din Consiliul de Administrație. Detalii AICI!
  • Fanii-acționari din DDB consideră totul o mascaradă și au reacționat dur. Mesajul lor AICI!
  • În această după-amiază, la hotelul Rin, lucrurile au degenerat și au luat o turnură fizică. Un suporter a fost agresat de oamenii de ordine plătiți de Cortacero. Detalii AICI!

VIDEO. Andrei Gerea, reacție dură după scandalul de la Rin: „Este inadmisibil! Pablo Cortacero trebuie să plece”

Fostul ministru al Economiei a vorbit despre scandalul de la hotelul Rin și îl acuză pe Pablo Cortacero pentru întreaga situație de la Dinamo: „Mie mi se pare de necrezut ce s-a întâmplat astăzi la Rin. Am ajuns în situația în care un acționar al clubului să fie arestat de un bătăuș angajat de domnul Cortacero. Are bani de bătăuși, dar nu are bani de plătit salariile jucătorilor. 

Este un lucru extrem de grav și eu nu cred că în acest moment domnul Cortacero mai are ce căuta la Dinamo. Eu cred că trebuie sa își găsească alt club de care să își bată joc. Prin acest gest, și-a închis și ultima ușă pe care o avea deschisă pentru dialog cu suporterii”. 

Andrei Gerea: „Cred că Dinamo este o jucărie pentru Cortacero”

Întrebat despre faptul că Pablo Cortacero a revenit în România, Gerea a declarat că spaniolul o consideră pe Dinamo „o jucărie”: „Cred că Dinamo este o jucărie pentru el. Când a fost mic, probabil a fost nefericit. Probabil că, prin această stratagemă de astăzi, mai câștigă 30 de zile. El vrea să fie stăpân la Dinamo. A răspuns prin violență astăzi și nu cred ca mai are ce sa caute la Dinamo. Noi trebuie să fim extrem de precauți. Trebuie acționat în judecată Cortacero, pe toate căile legale.

Probabil își vor face sediul într-un cort de la marginea Bucureștiului, după episodul de astăzi. În altă parte nu cred că își pot permite. Aceștia sunt niște infractori din punctul meu de vedere. Asemenea ticăloșie nu mă așteptam să văd la nivelul acesta”.

7 membriare Consiliul de Administrație de la Dinamo în acest moment: Constantin Eftimescu, Cristi Hîldan, Pablo Cortacero, Cornel Dinu, Alex Couto, Rufo Collado și încă un spaniol

VIDEO. AGA la Dinamo » Pablo Cortacero, huiduit de fani: „Afară, infractorilor!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Pablo Cortacero, control absolut la Dinamo » L-a dat afară din CA pe Țălnar și a numit 3 spanioli de încredere

EXCLUSIV Dinamo, în aer! Decizie radicală luată de jucători și staff după ședința de azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
gicapuia
gicapuia  •  22 Decembrie 2020, 09:26

Doar asa scapati de Cortracero !!!!!

gicapuia
gicapuia  •  22 Decembrie 2020, 09:24

FA LI MENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

975889322922932
Bogdan Munteanu  •  22 Decembrie 2020, 09:11

Intr-adevar. Infractori!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează