FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FC BOTOȘANI 2-1

Poanta serii » Gicu Grozav, pe post de Gogu Steriade, la flash-interviu: „Puțin, foarte puțin!”

Faza din „B.D. la munte și la mare” în care personajul Gogu Steriade exclamă: „Puțin, foarte puțin!”
Faza din „B.D. la munte și la mare” în care personajul Gogu Steriade exclamă: „Puțin, foarte puțin!”

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2022 00:04 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 00:26

Prezent la interviuri în locul „titularului” la replici spumoase din lotul Petrolului, Gabi Tamaș, Gheorghe Grozav (31 de ani) a oferit cel mai amuzant moment al serii. El l-a citat pe Gogu Steriade, personaj din filmul „B.D. la munte și la mare”, când a fost întrebat despre problemele financiare de la Petrolul.

După victoria cu FC Botoșani, scor 2-1, un subiect abordat de toți „lupii galbeni” a fost situația financiară a clubului.

Conducerea a achitat de curând un salariu restant, dar jucătorii Petrolului mai au de încasat bani.

Au reactivat „pista” Croitoru » Echipa din Liga 1 vrea să-și demită antrenorul și a pregătit oferta pentru „principalul” lui FCU Craiova
MUTARE-SURPRIZĂ
Au reactivat „pista” Croitoru » Echipa din Liga 1 vrea să-și demită antrenorul și a pregătit oferta pentru „principalul” lui FCU Craiova

Gicu Grozav, pe post de Gogu Steriade după Petrolul - FC Botoșani: „Puțin, foarte puțin”

Când a fost întrebat dacă s-au mai rezolvat din problemele cu restanțele salariale, Gheorghe Grozav, autorul golului 2 în victoria cu FC Botoșani, a răspuns folosind o replică celebră din filmul „B.D. la munte și la mare”, a personajului Gogu Steriade: „Puțin, foarte puțin”. „Sperăm să se rezolve tot cât de curând”, a continuat Grozav.

În seria „B.D. la munte și la mare” din 1971, personajul Gogu Steriade, jucat de regretatul Dem Rădulescu, primește o bancnotă într-un plic drept șpagă la interviurile de angajare, o scoate, o analizează și reacționează: „Scrie numai una sută lei. Puțin, foarte puțin”.

Poanta serii » Gicu Grozav, pe post de Gogu Steriade, la flash-interviu: „Puțin, foarte puțin!”
Faza din „B.D. la munte și la mare”

Fotbalistul Petrolului a mai declarat că „sunt probleme financiare, dar când intrăm pe teren încercăm să ne facem jocul, să ne concentrăm la meci. Formăm un colectiv bun, cu băieți de calitate. Cred că asta este cheia”.

Costel Lazăr, președintele de la Petrolul: „Un prieten de-ai lui Tamaș a împrumutat clubul. Am plătit un salariu”

Ulterior, la „Fotbal Club”, pe DigiSport, președintele clubului, Costel Lazăr, a dezvăluit: „Am reușit cu ajutorul sponsorului principal, MRS Residence, să dăm un salariu, cel pe iulie. Mai avem de reglat problemele cu primele de promovare, am vorbit cu jucătorii să accepte cesiunea de creanță, să primească banii din drepturile TV”.

„Nu Gabi Tamaș a împrumutat clubul, ci un prieten de-ai lui, care ne-a dat 100.000 de euro. Datoria i-am înapoiat-o integral, în 3 tranșe: 50.000, 40.000 și săptămâna aceasta 10.000”, a adăugat Lazăr.

A fost o partidă grea, știam ce ne așteaptă. Botoșani e o echipă bună, dar am reușit să marcăm primii, apoi ne-am apărat destul de bine și am reușit să luăm 3 puncte importante. Mă bucur că rămânem pe acest drum victorios.

Am marcat cu abdomenul, după ce a recentrat Irobiso. Mi-a sărit în abdomen, a fost o reacție de moment, n-am putut da altfel. Nu am mai marcat așa.

- Gheorghe Grozav, atacant Petrolul

Mai multe știri din Liga 1: 

Nicolae Constantin a numit un club cu probleme mai mari decât la Petrolul și Hermannstadt: „Nu văd pe nimeni să întrebe de ei!”

Teja, după un punct adunat în 3 etape: „Nu caut alibiuri, dar alte echipe au stat 4 zile înainte să joace”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  05 Septembrie 2022, 03:20

Ar fi timpul să se gândească serios la actorie, că la fotbal...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează