FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC BRAŞOV - CEAHLĂUL 1-0

Gheorghe Ştefan: "Dacă era doar penalty-ul, treceam cu vederea. Dar m-a deranjat maniera lui Danşa"

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2009 00:00

Preşedintele onorific al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, spune că va depune memoriu împotriva lui Ciprian Danşa pentru erorile din meciul FC Braşov-Ceahlăul (1-0):

"Dacă era numai faza penalty-ului, acceptam şi ziceam că se mai întîmplă să greşeşti. Pe mine m-a deranjat însă maniera lui, sînt de 20 de ani în fotbal şi nu mă păcălesc pe mine cu astfel de practici.

E păcat ca un astfel de arbitru criminal să strice munca unor jucători tineri ca ai Ceahlăului. Voi depune memoriu la Ligă"
, a spus Gheorghe Ştefan la Recursul Etapei, pe GSPTV.

Preşedintele onorific al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, spune că va depune memoriu împotriva lui Ciprian Danşa pentru erorile din meciul FC Braşov- Ceahlăul (1-0):

"Dacă era numai faza penalty-ului, acceptam şi ziceam că se mai întîmplă să greşeşti. Pe mine m-a deranjat însă maniera lui, sînt de 20 de ani în fotbal şi nu mă păcălesc pe mine cu astfel de practici.

E păcat ca un astfel de arbitru criminal să strice munca unor jucători tineri ca ai Ceahlăului. Voi depune memoriu la Ligă", a spus Gheorghe Ştefan la Recursul Etapei, pe GSPTV.

Playtech: IREAL! Câți BANI a câștigat Smiley! Este halucinant de bogat, dar a luat o decizie bizară


Comentarii (5)
 •  18 Septembrie 2009, 11:29

HAI BERGODI LA PIATRA NEAMTZ TOT PIATRA NEAMTZUL TE ASTEAPTA CU BRATELE DESCHISE HAI LA PIATRA NEAMTZ CA ESTI UN SUPER ANTRENOR LASA-L PE GIGI DAK TOT TE-A DAT AFARA FA O ECHIPA TARE DIN PIATRA NEAMT STADION ARE MAI TREBUIE ECHIPA PUSA LA PUNCT IAR TU ESTI ACELA CARE POATE SA O FACA HAI LA FC CEAHLAUL FORTZA CEAHLAUL!!!!!!!!!!!!!

 •  14 Septembrie 2009, 14:41

mai "dumy23" dute si te culca cu oaia aia a ta din Pipera !hahaa ! daca esti din capitala, crezi ca o sa mai vedeti vreun titlu pe acolo, de acuma totul in provincie ca sa muriti voi de invidie !!! valabil la toate echipele din Bucuresti,zgariativa linistiti in continuare ca noi nu va deranjam !

 •  14 Septembrie 2009, 09:15

A fost pe banca , doar am fost la meci

Vezi toate comentariile (5)
Comentează