FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

Ghicește antrenorul! "Și dacă vin Mourinho și Guardiola ca secunzi, va fi greu! Sper să nu ajungem la vreun CAP în Liga a 2-a!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iulie 2016 18:48

Antrenorul lui ACS Poli, Ionuț Popa, a comentat în stilul caracteristic posibila revenire a echipei sale în Liga 1. Deși echipa va fi penalizată, Popa nu ascunde faptul că și-ar dori ca ACS să joace în Liga 1.

"Și dacă erau Mourinho și Guardiola secunzi, iar Bogdan Stelea antrenor cu portarii, tot era foarte greu. Să pleci cu 14 puncte penalizare e foarte greu, e un calvar. Dacă pierzi primul meci, ai minus 17 puncte și toți vor spune: ce slab e ăsta, echipa are 17 puncte minus. Dacă vine alt antrenor apoi, e și ăla și mai îngropat.

La club se simte ceva, că sunt șanse să jucăm în Liga 1. Bine, nu știu dacă e pe bune. Și în liga a doua am fi avut un minus de 8 puncte. Acum suntem atât de bulversați încât nici nu știu cum ar fi mai bine, în prima ligă sau în a doua.

Normal că jucătorii își doresc să joace în Liga 1, nu să joace pe la comune, prin liga a doua. Probabil că prin Liga a 2-a, în anii viitori, ne vor angaja pe la vreo întrepridere sau la CAP-uri, ca să putem primi norme de grâu, de porumb, pentru că nu vor mai fi contracte.

Noi facem antrenamente acum fără să știm cu cine jucăm meciurile", a declarat Ionuț Popa la Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
limitless
limitless  •  20 Iulie 2016, 20:35

Rapid a intrat in faliment ..astia la sfarsitul turului vor avea aceeasi soarta...

1102531039781637
Luca-Mera Lucian  •  20 Iulie 2016, 19:46

De departe cel mai bun comentariu citit in ultimele luni...asa trebuie sa arate orice interventie pe aici...fara rautate,cu umor daca se poate...aici s-a putut...2 randuri care m-au facut sa rad cu adevarat...

dubluv
dubluv  •  20 Iulie 2016, 19:40

dupa sezonul regulat punctele se injumatatesc, deci se poate spune ca de fapt sunt doar 7 puncte penalizare. Sigur, daca vor sa traga la titlu, le va fi putin mai greu...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează