FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

„Dinamo e o umbră, o echipă de Liga 2!” » Cel mai dur discurs după înfrângerea în fața rivalei: „Albi la față, timorați! FCSB s-a distrat cu ei”

FCSB nu i-a dat prea multe șanse lui Dinamo / foto: Cristi Preda (GSP) +23   FOTO
FCSB nu i-a dat prea multe șanse lui Dinamo / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2023 11:30 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 11:55

Fost campion cu Dinamo, Giani Kiriță nu-i deloc impresionat de modul în care roș-albii s-au prezentat în derby-ul cu FCSB, pierdut de „câini” cu 1-2. Cu același discurs apăsat la care apelează în intervențiile sale, fostul fundaș i-a taxat pe jucătorii lui Burcă pentru prestația de sâmbătă seara.

Dacă majoritatea dinamoviștilor sunt răbdători cu noua versiune a echipei, abia revenită în prima ligă după un an de „infern”, Giani Kiriță adoptă o poziție diferită. Chiar dacă Dinamo e departe de forța de altădată, fostul fundaș își menține așteptările ridicate și recunoaște că a fost dezamăgit crunt de modul în care echipa s-a prezentat pe „Arcul de Triumf”, în meciul contra marii rivale. 

Ce urmărește Marcel Ciolacu? Explicații pentru politica pro-FCSB adoptată de premier: „Nu s-a băgat în această luptă fără să cunoască date din spate”
FCSB - DINAMO 2-1
Ce urmărește Marcel Ciolacu? Explicații pentru politica pro-FCSB adoptată de premier: „Nu s-a băgat în această luptă fără să cunoască date din spate”

Giani Kiriță: „Dinamo e o umbră!” » Cel mai dur discurs după eșecul cu FCSB

Din păcate, Dinamo este o umbră la ora actuală, este o echipă de liga a doua. O echipă de jucători adunați de pe undeva, puși acolo, [într-un meci] în care FCSB-ul efectiv s-a distrat. Am văzut o echipă a FCSB-ului care s-a antrenat pentru meciul cu bulgarii, o spun cu tristețe. Când e de spus adevărul trebuie să o spunem.

Sunt dezamăgit total. Merg pe stradă, lumea mă întreabă pe mine: «Giani, ce o să facem? Și le-am spus același lucru: Băi fraților, OK, e un plus că am revenit în Liga 1. Foarte bine, toate meritele pentru Dinamo, pentru Ovidiu, dar ce facem după? Iar suntem ciuca bătăilor?»

Pentru noi, ca dinamoviști tot umilință e... Nu contează că e 2-0, că e 3-1. Noi când batem? Ce facem mai departe? Fotbalistic a fost un nivel slab, mă uitam [prin] minutul 40... Să nu ai agresivitate, o alunecare? Poate Ovidiu Burcă le-a spus să fie agresivi, dar unde-s jucătorii ăia care măcar să aibă agresivitate, chiar dacă-s copii? Erau toți albi la față, erau timorați”, a spus Giani Kiriță, potrivit Fanatik

+19 FOTO

„Câinii” au găsit explicația pentru înfrângerea din Derby de România

Neluț Roșu, unul dintre liderii „câinilor”, consideră că el și colegii săi i-au tratat cu mult prea mult respect pe adversari în derby-ul de sâmbătă seara. Mijlocașul lasă de înțeles că dinamoviștii au început derby-ul cu o atitudine de echipă mică.

„Câinii” au sperat până în ultimul minut că pot obține o remiză din primul Derby de România de la revenirea pe prima scenă, însă n-au mai găsit resurse și pentru golul doi, consolându-se cu un eșec „blând” în fața principalei candidate la titlu din Superligă. Totuși, elevii lui Burcă își reproșează că au fost mult prea „cuminți” în startul partidei, în care vedetele lui Charalambous i-au „hipnotizat”.

Cred că trebuia să intrăm cu mai mult curaj, să nu ne fie frică de nimic. I-am respectat prea mult în prima repriză. Apoi am văzut că nu se poate întâmpla nimic și am presat”, a comentat Neluț Roșu. 

VIDEO Acționarul Andrei Nicolescu a luat cuvântul după înfrângerea cu FCSB: „Suntem mici, dar ne vom face mari”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Cornel Dinu, dezlănțuit după derby: „Gigișor, s-au cerut afară sau ai vrut să-i odihnești?” » Nici Talpan n-a scăpat: „Pur caragialesc ”

VIDEO „Câinii” au găsit explicația pentru înfrângerea din Derby de România » Discursul unuia dintre liderii de la Dinamo: „Și asta și-a spus cuvântul”

VIDEO 8 detalii de la FCSB - Dinamo » Ambele galerii s-au coalizat împotriva CSA Steaua, un dinamovist a ieșit plin de sânge + ce s-a întâmplat la finalul meciului

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
sdoru
sdoru  •  23 Iulie 2023, 20:41
Postat de popescu222 pe 23 Iulie 2023, 15:05

Asta e un "argumentum ad hominem", a critica persoana care zice si nu substanta zicerii (si vad multe reactii de genul asta la articolul asta). Kiritza n-o fi fost el vreum mare fotbalist, nici mie nu mi-a placut, dar daca ne uitam la ce zice mai curand decat la cine zice, ce e gresit in a critica atitudinea lui Dinamo la meciul de ieri? Cand noi o plimbam la nesfarsit in treimea noastra si mai mereu la portar, unde e atitudinea de echipa care vrea ceva din meciul ala?

Giani spune lucruri trăznite!! De ce? Faptele, adică declarațiile lui o dovedesc!! Anul trecut după 3 - 4 etape de liga 2,vestitul astrolog și cititor în stele, Giani - fostul jucător de fotbal și nu personajul din Las Fierbinti, preconiza sau mai bine zis ne comunica cum Dinamo ca retrograda în Liga 3 și se va desființa!!! Și uite ca specialistul Giani a dat greș!! Și totodată, te rog sa îmi permiți, sa mai cred inepțiile lui Giani!!! Eu rămân fidel principiului:Și la bine și la greu susțin Dinamo!!! Și desigur sunt realist ca avem lipsuri dar prin munca și cu răbdare vom reuși!

istet10
istet10  •  23 Iulie 2023, 20:07
Postat de zorrozabal pe 23 Iulie 2023, 14:29

Ușor de zis!Dinamo intr-adevar este (inca)o echipa de liga a 2-a!Se vede și dupa cum e tratata de arbitri!E greu sa te pui cu caracatița becalista- care are la degetul mic și FRF și LPF și CCA(cu Deaconu)!Iar arbitrii ii intimideaza pe adversarii„perlelor”(poate cu excepția jucatorilor lui Hagi),sa se dea la o parte,sa nu cumva sa indrazneasca sa intre la deposedari, ca ii așteapta cartonașe și suspendari!Și sa devina simpli...insoțitori-lasându-i sa intre in careu-unde se știe ca aproape in fiecare meci li se da câte un penalty!Cum sa„bage deposedari”Dinamo, când vicleanul Colțescu l-a„ingalbenit”pe Laruccea„cheia”lui Dinamo -de la mijloc-inca de la prima deposedare,ca... de ce a stat pe direcția de alergare a unei„perle”!!!

Frustari prostesti. Dinamo este f slaba. Faulta din spaima.

istet10
istet10  •  23 Iulie 2023, 20:05
Postat de popescu222 pe 23 Iulie 2023, 14:53

Era clar dupa primele 5 minute care va fi rezultatul. In loc sa ne batem cu pumnul in piept ca ce buni au fost si ce rau a fost Coltescu, trebuie sa gasim solutia ca sa dominam si noi macar anumite perioade din joc, si sa ajungem la poarta adversa. A juca mereu inapoi, mereu cu portarul, sperand ca vine echipa adversa peste noi si ii prindem pe contraatac, nu e o solutie viabila. Cand au intrat jucatori cu psihic bun, Gregorio, Politic, Costin, s-a refacut echilibrul in joc. Vine meciul cu Sepsi, ce facem, iar jucam la infinit inapoi? Asta e tactica noastra pentru sezonul asta? La cat ma pricep eu dupa 50 de ani de privit fotbal, meciurile se castiga la mijlocul terenului.

Nu Gregorio si Costin au "echilibrat" . Indolenta adverasarului si ideea prosteasca a patronului cu menajarea.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează