FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Doi dinamoviști, urmărire ca-n filme pe străzile din București: „Am luat-o pe linia de tramvai, stânga, dreapta, poliția după mine!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 10:47 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 14:31

Giani Kiriță a povestit episoade amuzante din cariera sa la „Prietenii lui Ovidiu”. Dezvăluie cum a fost urmărit de poliție alături de Marius Niculae, dar și un eveniment petrecut după un meci amical cu Tractorul Brașov.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Giani, vreau să încheiem discuția cu o poveste.
- Eram vitezoman și am făcut concurs cu Marius Niculae cine ajunge primul de la Piața Alba Iulia la Dinamo. Ne dăduseră legitimații de la Ministerul de Interne, o puneam și eram liberi, nu ne oprea niciun polițist. Am făcut întrecerea cu Marius, am luat-o pe linia de tramvai, stânga, dreapta, poliția după mine.

- Și?!
- Mi-au făcut semn să opresc, n-am oprit. Au venit după mine la Dinamo, la vestiare, eu am intrat direct. Poliția după mine! A ieșit Mister. "Ce-ai făcut, mă?". "Mă aleargă poliția! N-am făcut nimic". "Cum n-ai făcut nimic...". Au venit polițiștii, i-a luat Mister deoparte, "Lăsați-l că dacă are legitimație crede că e președintele României".

- E adevărat că într-un cantonament la Săftica i-ai furat trabucurile din cameră?
- Ha, ha, ha! Eram la Săftica și l-am văzut când a plecat. L-am pus pe-un masor să-mi țină de șase, am intrat în cameră, i-am văzut cutia, am luat și-am plecat. Când am plecat de la Săftica mi-am aprins și de atunci fumez doar trabuc. De 15 ani. Îmi iau trabucuri doar din Dominicană. Am prieteni acolo și îmi trimit.

- Au tot fost povești amuzante, nu?
- După un meci amical cu Tractorul Brașov, în care am mâncat bătaie, a venit Mister în vestiar. "Sunteți nesimțiți, nu vă respectați în primul rând pe voi, nu vă e rușine!". Intraserăm în pământ de rușine. Onuț era galben în cap ca puiu, vopsit. "Onuț, de mâine te tunzi la chelie, zici că ești păun, la revedere!". Eu eram deja cu tatuajele. "Iar tu, Giani, să nu mai vii cu tatuajele alea, le faci ceva. Dai cu șmirghel, le dai jos!".

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Victor Pițurcă, derapaje și jigniri în pauza unei emisiuni TV: „Rotaru, o jigodie, un libidinos! Pigliacelli, un jeg mare! Mangia e «bulangiu»”

EXCLUSIV // VIDEO Giani Kiriță, dezvăluiri din culise de la Exatlon: „Nu ne dădeau nimic! Aș fi plătit și 100 de euro pentru o ciocolată” + câți bani câștigă la TV

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
creeperno290
creeperno290  •  10 Aprilie 2021, 22:49

Cand a fost exatlon doar despre fotbal?

kyil
kyil  •  10 Aprilie 2021, 18:03

*** Sa te pregatesti tu toata viata ta de sampion lig si sa nu castigi nici la exatlon,asta inseamna sa fi dinam||ist. Hai cu inca un banner ceva,sa treaca supararea cu retrigradarea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

buze.dulci
buze.dulci  •  10 Aprilie 2021, 16:44

Cativa gigisti *** care jignesc mereu Dinamo pe site-ul gsp.ro raman nemoderati de admini, care in loc sa baneze user-ii, le lasa mesajele semidocte, de autobaza, pe forumuri, intr-un mod grotesc, grobian si rusinos pentru tot brand-ul GSP.RO! Asta ***, nu profesionalism de presa sportiva!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează