FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO Gică Hagi a anunțat revenirea așteptată de toți fanii Farului

Jefte Betancor (28 de ani), golgeterul dobrogenilor, ar urma să revină pe teren la Farul în „2-3 săptămâni”, după accidentarea suferită de spaniol în meciul cu CSU Craiova, 0-3, de runda trecută.
Jefte Betancor (28 de ani), golgeterul dobrogenilor, ar urma să revină pe teren la Farul în „2-3 săptămâni”, după accidentarea suferită de spaniol în meciul cu CSU Craiova, 0-3, de runda trecută.

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 aprilie 2022 17:14 / Actualizat sambata, 23 aprilie 2022 17:36

Jefte Betancor (28 de ani), golgeterul Farului, ar urma să revină pe teren în „2-3 săptămâni”, după accidentarea suferită de spaniol în meciul cu CSU Craiova, 0-3, de runda trecută.

Anunțul a fost făcut de Gică Hagi, antrenorul Farului, la conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB (luni, 21:00).

Pierdere grea pentru FCSB: „Nu va fi în lot cu Farul”
Farul - FCSB
Pierdere grea pentru FCSB: „Nu va fi în lot cu Farul”

Gică Hagi a anunțat când revine Jefte Betancor

„Jefte nu e așa grav cum părea pe teren și după meci. Lucrurile se pot pune la punct în 2-3 săptămâni”, a afirmat Hagi. Asta înseamnă că atacantul iberic ar putea prinde cel puțin ultimele două runde din play-off, când Farul se duelează cu FC Argeș și Universitatea Craiova.

Gică Hagi, înainte de Farul - FCSB: „Încercăm să câștigăm”

„Un meci, tare, puternic, precum și cel cu Craiova de acasă. Adversari redutabili, care își doresc să câștige campionatul. Trebuie să facem o partidă mult mai bună decât cea cu Craiova, în care ofensiv am jucat bine, dar defensiv mai puțin. 

Sperăm ca de data aceasta să facem ambele faze mult mai bine. E necesar, dacă vrei să aspiri la un rezultat pozitiv. În disputele cu asemenea echipe, trebuie să ai capacitatea să marchezi. Gândul nostru e de a încerca să câștigăm, încercăm să creăm o mentalitate în acest sens. Băieții sunt pregătiți și sperăm să obținem victoria dorită de toată lumea”, a declarat Hagi la conferința de presă.

Jefte Betancor, accidentat în Farul - Universitatea Craiova 0-3

Jefte Betancor a părăsit terenul, accidentat, în finalul primei reprize din partida Farul - CSU Craiova 0-3.

Gică Hagi a anunțat revenirea așteptată de toți fanii Farului
Jefte Betancor a fost desemnat cel mai bun stranier din 2021 în Ancheta GSP

Jefte a acuzat primele probleme fizice în minutul 24, când s-a lovit la piciorul stâng după un duel aerian cu Papp. Inițial, spaniolul a ieșit din teren pentru a primi îngrijiri medicale, apoi a tras de el și a vrut să joace, mai ales că Farul era condusă.

Până la urmă, Betancor n-a mai putut continua meciul și a părăsit suprafața de joc chiar înainte de pauză, fiind surprins de camerele TV în timp ce era scos pe targă. Hagi l-a introdus în locul lui Jefte pe Adrian Petre, eliminat în prelungiri, și el absent cu FCSB.

15 goluriare Jefte în actuala stagiune, golgeterul campionatului la egalitate cu Florin Tănase

Mai multe știri de actualitate:

Se umple de bani în Coreea de Sud, dar atacantul român recunoaște: „A fost criminal la început!”

Fostul fotbalist de la FCSB, despre chinurile îndurate din cauza lui Becali: „M-au trimis la echipa a doua, m-au băgat în șomaj tehnic”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (10)
rocky5
rocky5  •  24 Aprilie 2022, 23:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  24 Aprilie 2022, 13:16

Gica, lupa e pe tine si pe echipa Farul. Nu ai cum sa 'fentezi' iubitorii de fotbal si nici DUO-ul Burleanu-Iorgulescu. Astia vor sa faca curat in ograda fotbalului romanesc!!! (lol)

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  23 Aprilie 2022, 22:28

Credeam ca se intoarce marele ianis!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează