FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

Pierdere grea pentru FCSB: „Nu va fi în lot cu Farul”

Toni Petrea, antrenorul FCSB, a anunțat că Paulo Vinicius (numărul 55) nu va fi disponibil nici pentru partida cu Farul.
Toni Petrea, antrenorul FCSB, a anunțat că Paulo Vinicius (numărul 55) nu va fi disponibil nici pentru partida cu Farul.

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 aprilie 2022 16:21 / Actualizat sambata, 23 aprilie 2022 16:34

Toni Petrea, antrenorul FCSB, a anunțat că Paulo Vinicius (37 de ani) nu va fi disponibil nici pentru partida cu Farul. Stoperul brazilian, accidentat, a lipsit roș-albaștrilor și în deplasarea de la CFR Cluj (1-0).

„Vinicius e în perioada de recuperare, nu face antrenamente cu echipa momentan, nu va fi în lot pentru jocul de la Ovidiu”, a declarat Petrea în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Farul.

Fostul fotbalist de la FCSB, despre chinurile îndurate din cauza lui Becali: „M-au trimis la echipa a doua, m-au băgat în șomaj tehnic”
FCSB
Fostul fotbalist de la FCSB, despre chinurile îndurate din cauza lui Becali: „M-au trimis la echipa a doua, m-au băgat în șomaj tehnic”

Astfel, Andrei Miron și Iulian Cristea vor face cuplu în centrul apărării. Farul - FCSB se joacă luni, 25 aprilie, de la ora 21:00. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

25 de meciuria adunat Vinicius la FCSB în actuala stagiune de Liga 1 (un gol și două pase decisive); a venit vara trecută, după ce s-a despărțit de CFR Cluj

Darius Olaru, apt pentru Farul - FCSB

Există și o veste bună pentru FCSB. Darius Olaru e apt de joc pentru întâlnirea cu Farul, după ce a fost accidentat de Susic în prima repriză a meciului cu CFR Cluj (1-0) de runda precedentă.

Darius este mai bine, a revenit la antrenamente, probabil că va juca
Toni Petrea, antrenor FCSB

Interul roș-albaștrilor a suferit o contuzie puternică, a fost transportat la spital, însă, cel mai probabil, va evolua din primul minut contra Farului.

VIDEO. Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern de la GSP: „Dați-mi un motiv pentru care FCSB nu ar trebui lăsată în Ghencea!”

Mai multe știri despre FCSB:

De ce se teme MM Stoica pe terenul Farului: „Ar fi o tragedie pentru noi!”

Miză colosală în lupta CFR Cluj - FCSB: parcurs mai accesibil în preliminariile UCL » Care ar putea fi adversarele celor două + toate scenariile

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (26)
5145322235548148
Iuhos Iulian  •  24 Aprilie 2022, 04:02

Vrăjeală vă este frica să nu facă gafă

103583835655825
Ion Alexe  •  23 Aprilie 2022, 21:36
Postat de elgabri pe 23 Aprilie 2022, 17:20

In meciul contra Blatului Constanta fac fata si daca i baga titulari pe Meme Argaseala Mustata si Nea Gigi !!

fals , nu se poate pentru ca FIFA interzice mai mult de 3 puscariasi in echipa ...

103583835655825
Ion Alexe  •  23 Aprilie 2022, 21:26

Pai olariu era rupt de sus pana jos ? la asemenea parodie de ce se mai risca cu el ? si lui amaratul ala i-au dat 3 !!! etape ...totusi si o veste buna Tribunalul Tecuci a reconfirmat ce se stia demult , fcsb nu a fost si nu este steaua !!! Iar stapanul supusilor nu a avut colegi , de liceu el participa doar la olimpiada de aritmetica unde a iesit campion national pe 3 judete .

Vezi toate comentariile (26)
Comentează