FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fostul fotbalist de la FCSB, despre chinurile îndurate din cauza lui Becali: „M-au trimis la echipa a doua, m-au băgat în șomaj tehnic”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 aprilie 2022 11:12 / Actualizat sambata, 23 aprilie 2022 11:26

Alexandru Stan (33 de ani), fostul fundaș stânga de la FCSB, în prezent la Poli Iași, a povestit chinul îndurat la echipa lui Becali, în urma unei accidentări la genunchi.

Stan a fost legitimat la FCSB în perioada 2018-2021, bifând doar 13 meciuri la prima echipă și o partidă la echipa a doua a clubului. Fundașul a fost transferat de Gigi Becali de la Astra, în schimbul sumei de 300.000 de euro.

MM Stoica, enervat din cauza declarațiilor făcute la GSP Live despre Tavi Popescu: „Chiar el să vorbească? E exagerat!”
FCSB
MM Stoica, enervat din cauza declarațiilor făcute la GSP Live despre Tavi Popescu: „Chiar el să vorbească? E exagerat!”

Alexandru Stan, perioadă de coșmar la FCSB

Când am semnat cu FCSB, cu un ochi am râs, cu unul am plâns pentru că știam ce mă așteaptă acolo. Am avut ghinion că m-am accidentat la antrenament. M-am operat, a fost o perioadă grea, nu știu dacă pot să spun că am fost obligat să joc la patru luni și jumătate după ce m-am operat.

A fost un meci în Europa League (n.r. - FCSB - Alaskhert 2-3). Mi s-a transmis înainte de meci că o să joc 10 minute și m-am trezit titular. La pauză am ieșit pentru că m-a durut foarte tare piciorul. Nu aveam dureri înainte de meci, dar nici nu am trecut prin toată perioada de recuperare. Mai trebuia să fac chestii importante, dueluri, sprinturi.

Am intrat la meci așa. Acum nu mai contează, că jucam 5 sau 10 minute, se putea întâmpla orice. Mi-a cedat genunchiul, am ieșit la pauză pentru că mă durea foarte tare și de acolo a început coșmarul

Următorul an, pe 13 ianuarie, m-am operat din nou la genunchi, apoi nu am mai avut susținere din partea clubului. După ce i-au cumpărat pe Soiledis și pe Panțîru, de mine au uitat. A fost o perioadă grea. M-am operat din nou, m-au trimis la echipa a doua, m-au băgat în șomaj tehnic, m-au pus să-mi micșorez salariul, mi-au propus niște bani. Nu mai contează, a trecut”, declarat Alexandru Stan, potrivit digisport.ro

Ce spune Marin Barbu despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB: „Jucătorii simt că nu antrenorul e la conducere, sunt probleme de disciplină”

Citește și alte știri din Liga 1:

Vali Moraru, dezlănțuit în direct, după Gaz Metan - Dinamo: „Trăim o farsă! I-o plăcea și domnului Iorgulescu, pus șef la LPF, în crâșmă, de niște oameni politici?”

A întors Istvan Kovacs armele? Arbitrii aprind lupta CFR Cluj - FCSB: transformare incredibilă față de sezonul trecut

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (26)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  25 Aprilie 2022, 13:09
Postat de anticenzuralasport pe 23 Aprilie 2022, 11:39

Stan uita să spună că a indurat totul că sa încaseze salariul baban !Uita să spună că a fost așa de rău la Becali de nu a vrut să plece decât când a încasat ultimul salariu !

ba, sunteti fen0mene unii! monumente, ce mai! din ce vad se desprind doua idei aici! una, ar fi ca a cere sa-ti fie respectat contractul, e un moft! a doua,ca a fi obligat de catre patron sa intri pe santier cu un picior rupt, e normal atat timp cat esti platit! si se mai scria pe aici ca nu stiu ce italian se minuna cum de o tara bogata ca Romania are atatia saraci! n-are ba,saraci! e doar plina de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  25 Aprilie 2022, 13:01
Postat de Nelu Feier pe 23 Aprilie 2022, 23:41

Nu vreau sa-mi fac pacate ,acum in seara Invierii,dar si asta a fost fotbalist? De fapt e plin de asa zisi jucatori nu fotbalisti. Becali incearca sa transfere cat de cat, jucatori ,ca fotbalisti mai rar prin romanica. El(acesta) ar trebui sa se considere onorat ca a respirat aerul de prin vestiarul fostei mari echipe. Cam toti cei de acum de la Steaua(FCSB) sunt niste imitatii de jucatori(asa zisi jucatori) de fotbal.

bati campii cu ardoare! despre ce vestiar vorbesti?fcsb nici macar nu are stadion propriu,daramite vestiar! ma, voi ganditi cand deschideti gura?

sexilianul
sexilianul  •  24 Aprilie 2022, 16:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează