FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Gică Hagi a dezvăluit pentru GSP cîţi bani cheltuie cu academia şi ce calitate rară are Cristi Manea » Anunţ surpriză: investeşte în fotbal feminin!

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 23 iunie 2014 15:01

Gazeta Sporturilor a publicat azi partea a doua a interviului cu Gică Hagi, în care "Regele" dezvăluie relaţia cu noua conducere a FRF şi oferă amănunte despre academia sa de fotbal.

Gică Hagi i-a făcut o caracterizare lui Cristi Manea, puştiul de nici 17 ani al Viitorului care a debutat deja la naţionala mare:

"Un fotbalist foarte mare! Dacă nu i se întîmplă ceva, nu ştiu, vreo accidentare, un ghinion, va fi în echipa naţională vreo 15 ani de acum înainte. D-aia v-am zis eu de Manea că va ajunge departe. E băiat ascultător, receptiv şi agresiv pe teren. Arată în fiecare minut, în fiecare meci cît de mult îşi doreşte să reuşească.

Mai devreme sau mai tîrziu se va impune la nivel înalt. D-aia am avut curajul să pariez că va ajunge mare, datorită caracterului pe care-l are. Că aşa, talentaţi, găseşti mulţi".

"Regele" a dezvăluit cît cheltuie cu academia şi a anunţat că va înfiinţa o secţie de fotbal feminin:

"Un milion de euro pe an. Bineînţeles, doar partea de copii şi juniori, fără echipa din Liga 1. E un cost fix, de un milion pe an. Facem treabă serioasă acolo, ajutăm copiii să facă performanţă. Pe lîngă milionul anual, mai puneţi 7 milioane de euro în terenuri, în infrastructură.

Să mai facă şi alţii aşa! A venit o fată mică, o puştoaică, împreună cu taică-su, şi a zis că ea vrea să joace în academie. Şi o să facem o grupă de fotbal feminin".

Citeşte interviul de 3 pagini cu Gică Hagi în ediţia tipărită a Gazetei, disponibilă la chioşcuri, sau în ediţia digitală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
radu978
radu978  •  24 Iunie 2014, 13:53

Hagi fiind cu barbatii e chiar o surpriza ca investeste in fotbalul feminin.

adytza22
adytza22  •  24 Iunie 2014, 06:18

daca ar fi 15 % din populatia tarii ca Hagi atunci ar merge treaba in tara asta si cu siguranta nu ar fi atatia rahatei care il tot critica ...poti critica un om nu e problema dar din toti care o fac cine face 1%din ce face el?!!!!!MAI TI.GA.NI NENOROCITI HAGI E O LEGENDA MUNCITI PE SFERT CAT MUNCIT OMUL ASTA SI AJUNGETI UNDEVA INDIFERENT DE DOMENIUL PRACTICAT!!!!DE ASTA UNORA NE ESTE RUSINE CAND NE DUCEM IN ALTE TARI CA NEAMUL ASTA E PLIN DE NES.PA.LA.TI DAR TOTI DAU LECTII DE VIATA

14mai1948
14mai1948  •  23 Iunie 2014, 21:10
Postat de marius2005 pe 23 Iunie 2014, 19:35

clubul dinamu la juniori este sustinut in continuare de ministerul de interne asa ca mucles !!! iar in legatura cu patronul la parnaie cumva de nea borcica ai uitat si de ceilalti doi frati dinamovisti ai un lapsus ???

grsit total ..... juniprii a,b c apartin de dinamo 1948 cit si echipa a 2-a .. cs dinamo a infintat anul asta o grupa de copii de 8 ani care apartine de clubu sportiv Dinamo .. Lipa are clelelate sectii ale clubului ..inafara de fotbal Ptric Petre care e junior B a semnat un contract acum citeva zile restul jucatorilor sint doar legtimati .. asa ca taiativa ungiile ca e pericol sa nu va raniti pitigoilor ..Dinamo are valori si are VIITOR ,vreti NU vreti la Dinamo se pun bazele pe centrul de copii si juniori ..sa fiu mai explicit sa nu fiti in ceata ...NEGOITZA se bazeaza pe TINERI ..

Vezi toate comentariile (12)
Comentează