FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi a răbufnit: "Nu se mai poate așa ceva! Nu mai suport. Îmi iau inima în dinți și vă spun tot"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2018 16:25

După înfrângerea cu CFR Cluj, 1-2, Gică Hagi, antrenorul Viitorului, a criticat actuala organizare din fotbalul românesc, în special situația de la nivelul juniorilor.

"Hai să ne așezăm și să vorbim despre lucruri serioase. Nu mai suport! Vreau să-i batem pe cei de afară. Nu sunt mai buni ca noi. Dar ne trebuie organizare. Fotbalul romanesc trebuie resuscitat! Liga 1, a 2-a și a 3-a trebuie organizate bine. Trebuie să existe și centre de copii și juniori și să avem competiții la cel mai înalt nivel!

Nu putem face meciuri sâmbătă la 11 dimineata la Botoșani, când copiii au școală vineri! Cum ajung ei la Botoșani sau la Iași? Îmi iau inima în dinți și vă spun toate astea. Nu se poate așa ceva! Domnilor, copilul trebuie să meargă la școală.

Campionatele trebuie făcute pe zone, iar la final trebuie turnee finale. Ce grupă de elită facem când copilul stă 3 zile pe drumuri? Păi, mai merge copilul la școală? Cine îi scutește? Apoi spuneți că nu promovează BAC-ul. Pai, cum să o facă?", a declarat Gică Hagi într-o conferință de presă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
961612190544034
Bogdan Radulescu  •  17 Aprilie 2018, 10:30

Frustratilor,***,oameni de 2 bani.jigniti un om ce a facut pt Romania mai mult decat orice presedinte (toti au fost si sunt puslamale)toti banii castigati i a investit in Tara sa,orasul sau...va treziti voi,cei ce nu l ati vazut vreodata jucand sau cei ce luati din zbor ce vb unul ca burleanu...ba i.........r,sa ai o academie inseamna...infrastructura,terenuri,cazare,scoala...in toate 3 sunt angajati cateva zeci sau sute de oameni...inmultind cu cel putin 2...omul asta hraneste ceva mai mult de o comuna (daca stiti xe inseamna asta)din banii lui si din sponsorizari...va treziti voi sa il jigniti?!?este cel ce ne a scos in strada cand nu ne cunosteau americanii...sa dus acolo si i a facut sa caute pe harta lumii unde este Romania...imbecililor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mountytoma
mountytoma  •  17 Aprilie 2018, 09:19

Hagi are dreptate! El stie ce face la Ovidiu, uitati-va la felul cum joaca fotbalistii crescuti la Viitorul fata de ceilalti... Cum stau pe teren, cum se uita pe teren, cum paseaza, cum se demarca... este o diferenta uriasa intre ei si ceilalti! Ca sa nu mai vorbim de disciplina si spirit de echipa!

560928364107122
Marcel Jeler  •  16 Aprilie 2018, 23:46

Doamne, ce mai papagal !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează