FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi: „Gigi Becali a făcut o ofertă fantastică, foarte mare pentru România”

Ianis Hagi e dorit în străinătate, dar Gigi Becali încearcă să-l aducă la FCSB // FOTO: GSP
Ianis Hagi e dorit în străinătate, dar Gigi Becali încearcă să-l aducă la FCSB // FOTO: GSP

Articol de - Publicat sambata, 01 iunie 2019 19:21

Gică Popescu, noul președinte al celor de la Viitorul, a dezvăluit că se implică în transferul lui Ianis Hagi la o echipă din străinătate. 

„Este o chestie pe care am preluat-o eu. Sunt multe, multe discuții, legate de Ianis. În astfel de momente, poți faci greșeala să nu alegi cea mai bună variantă. Până la urmă, Ianis trebuie să aleagă, este viitorul lui și trebuie să fie confortabil la echipa la care va pleca.

Noi îl informăm și el decide dacă una dintre echipele care și-a manifestat interesul poate fi potrivită. El va spune dacă vrea să plece acum sau mai așteptăm altă ofertă. Cert este că ofertele există și nu sunt puține”.

Nu se știe însă dacă mutarea se va face până la startul turneului final al Campionatului European sub 21 de ani, așa cum anunțase Hagi că-și dorește: „Depinde și de ceilalți, cât de concreți și rapizi sunt. Nu stabilim noi data și ora, dar în fiecare zi sunt mai multe oferte”, explicat „Regele”.

Cei doi au tratat însă în mod diferit declarațiile patronului de la FCSB, Gigi Becali, care anunțase că este dispus să plătească 3 milioane de euro pentru Ianis.

„Le luăm în calcul pe cele care vin la club, scrise. Restul povești...”, a spus Popescu.

Gică Hagi, despre oferta lui Becali

Eu am vorbit cu Gigi, mi-a zis și mie, este intenția lui, oferta este foarte mare pentru România, fantastică. Căutăm ceva, analizăm, să vedem ce opțiuni are.

Cred că Ianis în România a arătat tot ce poate, are nevoie de o provocare europeană. Eu, ca manager, cred că este momentul ideal să facă următorul pas, cel european, unde trebuie să aibă o echipă capabilă să-l facă să devină și mai bun, să joace. Să aibă un proiect pentru el, să-l ajute să facă următorul pas, la cele mai mari cluburi din Europa. Să se dezvolte 2-3 ani, apoi să meargă la un club mare, unde să câștige, să-și îndeplinească visul”, a explicat Gică Hagi.

România la EURO 2019

GRUPA C: Anglia, Franța, România, Croația

Programul grupei C:

  • 18 iunie 2019: România – Croația (San Marino, 19:30*), Anglia – Franța (Cesena, 22:00)
  • 21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franța – Croația (San Marino, 22:00)
  • 24 iunie 2019: Franța – România (Cesena, 22:00), Croația – Anglia (San Marino, 22:00)

Vezi și: Gică Hagi l-a prezentat oficial pe Gică Popescu în funcția de președinte la Viitorul! Ce obiectiv au pentru sezonul următor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
ray51
ray51  •  02 Iunie 2019, 10:16

Daca ajunge in gradina din Pipera, s-a zis cu multlaudatul Ianis !

j0k3r
j0k3r  •  01 Iunie 2019, 22:06
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

perfect pt steaua. inca unu ca el si o sa va denumiti simusteaua..acolo pe atac cu tanase si *** ala..pfai

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luker
luker  •  01 Iunie 2019, 21:47

Cert e ca nu sunt oferte. Becali blufeaza.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează