FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO Hagi a răbufnit la conferință: „Etica profesională? Vă faceți că nu știți? Probabil nu sunt important...” » Ce l-a enervat pe „Rege”

Gică Hagi // foto: captură YouTube
Gică Hagi // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2022 10:00 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 11:22

Gică Hagi (57 de ani), antrenorul-finanțator de la Farul, a lansat un atac asupra jurnaliștilor de la DigiSport în cadrul conferinței de presă ce a urmat meciului cu CFR Cluj, scor 0-0.

„Acum a venit o vacanță, mă duc să-mi văd copilul, pe băiatul pe care nu l-am văzut de când s-a accidentat. Merg să îl văd, să stau câteva zile cu el. Merg și să joc un meci caritabil, să văd dacă mai pot alerga, dacă mai pot da în minge”, a spus Hagi la flash-interviul după duelul de la Ovidiu.

Declarațiile „Regelui” l-au nedumerit pe Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club” de la DigiSport, care a fost surprins de faptul că Hagi va juca într-un meci demonstrativ.

Discuția iscată în studioul DigiSport nu i-a picat bine „Regelui”. La conferința de presă ce a avut loc puțin mai târziu, Hagi a lansat un atac frontal.

Soția unui internațional român a ieșit la atac, după primele convocări ale lui Edi Iordănescu: „Rușine. Făcute cu ochii închiși! Aș putea spune mai multe...”
CONVOCĂRI
Soția unui internațional român a ieșit la atac, după primele convocări ale lui Edi Iordănescu: „Rușine. Făcute cu ochii închiși! Aș putea spune mai multe...”

VIDEO » Gică Hagi: „Vă faceți că nu știți? Probabil Hagi nu e important”

„Aș vrea să încep conferința prin a le transmite celor de la Digi ceva. Am înțeles că nu știu unde mă duc. Păi, etica profesională? Scuzați-mă...

Rangers a împlinit 150 de ani, va fi un meci, despre care s-a scris, și voi nu știți de lucrul acesta. Scuzați-mă... sau vă faceți că nu știți? Trebuie să știți, dar probabil Hagi nu e important, nu mai e cine era, și ne facem că nu știm unde se duce.

Le transmit celor de la Digi că merg sâmbătă, pe 26, la un meci la Rangers. Clubul cu cele mai multe titluri din Europa a împlinit 150 de ani! Mă duc și eu acolo, m-au invitat și pe mine... am zis să merg să văd dacă mai pot juca, că nu am mai făcut-o de atât timp. Merg să văd cum mai arăt la vârsta mea”, a spus Hagi.

Meciul menționat de Gică Hagi va pune față în față o echipă a legendelor lui Rangers, club fondat în urmă cu 150 de ani, și o echipă a legendelor mondiale, din care vor face parte, printre alții, Gică Hagi, Roberto Carlos, Robert Pires și Luis Figo. Partida va avea loc pe 26 martie.

Echipa legendelor mondiale: Carvalho, Ivan Cordoba, Roberto Carlos - Makelele, Figo, Hagi, Pires - Keane, Makaay, Mijatovic

Echipa legendelor lui Rangers: Ferguson, Hutton, Gascoigne, De Boer, Boyd, Jelavic, Mols, van Bronckhorst, Cuellar, Mendes, McCulloch, Albertz, Papac

Mai mulți jucători vor fi anunțați până pe 26 martie

Mai multe știri de actualitate: 

Fotbalistul care l-a comparat pe Putin cu Hitler se ia de ruși: „Sunt o turmă de oi. Nu-i vom ierta niciodată! Îmi vine să vomit”

Marc Marquez, accident îngrozitor înainte de Marele Premiu al Indoneziei! Care e starea pilotului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
2155887264586462
Ana Degau  •  26 Martie 2022, 20:29

La ce ora e meciul , si pe ce program ?

394966434424757
Mihai Dinu  •  21 Martie 2022, 06:24

Dar, este conferinta de presa sa nu se enerveze? Dar, este meci sa nu se enerveze?

argus
argus  •  20 Martie 2022, 16:50

Daca ar fi un concurs pt desemnarea celui ai "miştocar" moderator, cronicar intr-ale sportului, cred ca alegeerea va fi intre Radu Naum si *** Gembasu! Eu cred ca Radu Naum va fi "alesul", beneficiind de prezenţa "pe sticla" (la "cetit", nu ne prea "inghesuim"). Sa enumeram cateva din "calitatile" ce ;-ar da castigator: - dupa fiecare flesch-interview al meciurilor, apare pe ecran cu un "zâmbet" urmat de cateva cuvinte prin care persifleaza (jucator, antrenor); - face ce face ca sa creasca audienta "bag'o strâmbă", precum "genila" de-l face castigator fara drept de apel, prin care facand pe nestiutorul(Doamne Fereşte "nu pe prostul"!), se-ntreba cu o "mutrisoara" nedmerită, despre ce meci vorbeste Hagi ca ar urma sa joace! Lipsa de profesionalism, neinformat? Nu! "juriul" apreciaza ca fiind "catalizatorul" perfect pentru declansarea reactiei lui Hagi! A "lovit" exact unde trebuia, numai ca nu si-a dat seama ca s-a folosit de uu soi de bumerang, replica lui Hagi "lovind-ul" taman in statutul de jurnalist, daca nu in cel de etica (precum bine spunea Hagi!). Ce ar fi castigat dl Radu Naum la capitolul de "prim mistocar moderator", a pierdut la cel deontologic (mai putin important pt. acesta)! Ma-ntreb daca dl Radu Naum chiar se crede a fi "ăl mai 'ştept, mai frumos (întruchiparea lui Adonis in gazetarie) s

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează