FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Un titular al naționalei, așteptat de Hagi în conducerea Farului: „Când se retrage trebuie să vină lângă noi!”

Gică Hagi (57 de ani), patronul-antrenor de la Farul, îl așteaptă în conducerea clubului și pe Denis Alibec (31 de ani), când vârful își va agățat ghetele în cui.
Gică Hagi (57 de ani), patronul-antrenor de la Farul, îl așteaptă în conducerea clubului și pe Denis Alibec (31 de ani), când vârful își va agățat ghetele în cui.

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 20:33 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2022 20:51

Gică Hagi (57 de ani), patronul-antrenor de la Farul, îl așteaptă în conducerea clubului și pe Denis Alibec (31 de ani), când vârful își va agăța ghetele în cui. 

Denis Alibec s-a lansat în fotbalul mare la Farul. A debutat în Liga 1, pe 27 septembrie 2008, într-o remiză cu Oțelul Galați, înainte să prindă un transfer la Inter. Hagi vrea ca atcantul să revină la Constanța după finalul carierei. 

Dan Petrescu susține că ultimul transfer de la CFR Cluj s-a făcut peste capul lui: „Cred că nu înțelegeți ce vă spun!? Altă întrebare!”
CFR Cluj
Dan Petrescu susține că ultimul transfer de la CFR Cluj s-a făcut peste capul lui: „Cred că nu înțelegeți ce vă spun!? Altă întrebare!”

Denis Alibec, așteptat de Gică Hagi în conducerea Farului

„La Băluță e talent mult, el e departe de capacitatea maximă. Joacă la 50%. Denis Alibec a participat, nu a stat mult departe. În cazul lui era doar o chestiune de a zice că vrea să revină și să fie cel mai bun. I-am zis, dacă tu vrei, vreau și eu.

Jucătorii foarte, foarte talentați sunt și capricioși. Trebuie să îi înțelegi. El e aparte, nu poate să fie altcineva. Eu îi explic că atunci când e pe teren trebuie să fie conectat doar la ce face pe gazon.

Denis e cu noi până la vară, apoi să îi fie bine încă 4 ani de zile, el va decide ce urmează. Apoi, când se retrage, să revină la noi la club. Să fie conducător! El e construit și făcut de Farul. La fel ca mine, amândoi suntem fariști! E un oraș frumos, cred că îi place vara, nu văd ce de nu ar reveni”, a spus Gică Hagi la Orange Sport. 

Hagi: „Alibec și Băluță au jucat în nota echipei”

Gică Hagi a analizat prestațiile luI Denis Alibec și Tudor Băluță în meciurile naționalei din septembrie. Alibec ajucat 65 de minute contra Finlandei și 63 cu Bosnia, în timp ce Băluță a prins 27 de minute în victoria din Giulești.

„Alibec și Băluță au jucat în nota echipei. Nu au excelat, hai să fiu mai direct. Băluță a intrat bine, dar fără să fie ceva deosebit. Meciul cu Finlanda mi s-a părut un meci cu multă cantitate, dar puțină calitate din partea ambelor echipe. 

La națională trebuie să vezi un jucător care să aducă o sclipire. Trebuie jucători care să facă experiența în față. Și la mine la echipă, eu nu pot să ies și să vorbesc frumos despre jucătorii care nu marchează”, a fost analiza „Regelui”. 

VIDEO Gheorghe Hagi: „Avem o formație talentată și n-avem nimic de invidiat la celelalte echipe”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

VIDEO Dan Petrescu susține că ultimul transfer de la CFR Cluj s-a făcut peste capul lui: „Cred că nu înțelegeți ce vă spun!? Altă întrebare!”

EXCLUSIV În sfârșit! Budescu revine în Liga 1 după 6 luni: „A făcut deplasarea cu noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
danglumetu
danglumetu  •  02 Octombrie 2022, 17:05

la 19 ani alibec era capitanul echipei primavera a lui inter, asta pe care o antreneaza chivu acum! mai departe, educatia, caracterul, bata-l vina!...idem daminuta si zicu! va dati seama ce cariere au ratat astia???

Zuza
Zuza  •  01 Octombrie 2022, 07:41

Să facă ce la farul? Farul în afară de jocurile lui becali,nu a făcut nimic notabil! Barbologia cu.....crescut de jucători,e tupeul lui hagi,de ași motiva acțiunile,de a abate atenția de la faptul că el nu face nimic notabil!

penultimul
penultimul  •  30 Septembrie 2022, 22:58

Hagi - farist Alibec - pafarist

Vezi toate comentariile (5)
Comentează