Comentarii (5)
Dan Gherman  •  20 Aprilie 2019, 18:35

comentarii rautacioase si proaste...!!!! se vede ca e destul de bun, face jocul echipei, stie ce trebuie sa faca, are executii,de ce tot aruncati cu noroi?? e asa de greu sa fiti uniti, sa nu mai dati cu noroi i n orice om??? Hagi chiar a facut treaba foarte buna, si ca jucator, si ca antrenor!!! a fost la Barcelona,Real! a castigat trofee europene,campionate,cupe!ia trofee si ca antrenor...! doar un mare prost se poate indoi de valoarea lui Hagi!Ianis e pe drumul bun, are talent, forta mai castiga...!

pma77  •  20 Aprilie 2019, 18:21

Taticul Hagi se incapataneaza sa-l creada pe fiul lui mare fotbalist,cu 4-5 goluri pe sezon baiatul lui tata nu este nici macar de Viitorul iar papagalul Contra face ce spune regele si il aduce la nationala mare :)

Zi Bobby  •  20 Aprilie 2019, 17:16

baiatu' lu' tata e socotit fotbalist doar cu numele pe care l poarta.In 6 luni va fi rascumparat de taticu' si pus iarasi capitan.Dupa care istoria se va repeta.In 90 da,machedonu a plecat la Real dar de bun ce a fost a ajuns la Brescia ,echipa care era poreclita ABBA,adica un an in A,un an in B.Cu Lucescu cu tot......

bodrin  •  20 Aprilie 2019, 16:55

Să de-a Domnul să plece ca să dispară subiectul Ianis, care mereu vine și pleacă! Dar nu pricep de ce tăticul Hagi nu ar mai putea să-l țină, doar e băiatul său, poate să-l țină până o pune vreo mândră mâna pe el! Sau îl mănâncă în palma stângă...Dacă va pleca, aștept momentul răsrăscumpărării! E ceva foarte nostim și creștinesc să vezi cum un tată își vinde, răscumpără, își revinde și răsrăscumpără, odorul....Dar mai bine că acasă nu se poate. Pentru oricare dintre noi, deci și pentru Hagi jr. ...

dinamovist_94  •  20 Aprilie 2019, 16:42

Tot la Real Madrid vrea si Ianis? Oricum nu rezista afara mai mult de un sezon. Mai bine ramane in L1 la echipa lui taticu.

Comentează