FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi, noi detalii despre transferul lui Ianis: „Discutăm, n-am semnat încă” » Surpriză: mai are doar o lună de stat la Viitorul

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 15:48

După ce a anunțat că va fi aproape imposibil să-l mai țină pe Ianis Hagi la Viitorul, Gică Hagi a dezvăluit că-și dorește ca decarul echipei sale să se transfere înainte de a merge cu echipa națională de tineret a României la turneul final al Campionatului European din Italia, programat în perioada 16-30 iunie. 

„El este curtat. Așa cum și-l doresc cele mai bune echipe din România, și de afară și-l doresc, ceea ce este un lucru foarte bun. Și el se simte bine, și noi ne simțim bine, dar asta nu are legătură cu munca pe care trebuie să o facem noi în meciurile care au mai rămas. Transferurile vor veni la sfârșitul lui mai, poate iunie. Eu sper ca Ianis, când pleacă la Europene, să fie în altă parte. Să se transfere înainte de Europene, așa cum am plecat eu înainte de Mondialul din Italia, în 1990, la Real Madrid, și am fost foarte liniștit.

Așa să fie și el liniștit, să se gândească doar la joc. Dar de la dorință până la concret, mai este, așa că nu-l mai dați că e făcut tot. Gândesc cu voce tare și vă spun și vouă gândurile mele, dar, în rest, sunt speculații”, a explicat “Regele”.

Hagi a confirmat faptul că există mai multe oferte pentru fiul său:

„Există interes din mai multe părți, unele mai concrete, alte mai puțin. Este cel mai în formă jucător din campionat în acest moment, să nu zicem că este cel mai bun, și este normal tot ce se petrece în jurul lui și al clubului. Dar și pentru el, și pentru ceilalți jucători, lucrurile le vom discuta la sfârșitul campionatului, nu acum. Suntem focusați să jucăm, chiar dacă între timp lucrăm și la această parte.

Nu s-a semnat cu nimeni, discutăm cu toată lumea, îi ascultăm și vom lua decizia la momentul oportun, cea mai bună ofertă pentru Ianis, în primul rând, și pentru club”.

În schimb, Gică Hagi nu a dorit să comenteze declarațiile făcute de Gigi Becali, care a anunțat că l-ar dori pe Ianis chiar înaintea meciului direct pe care Viitorul și FCSB îl vor disputa duminică, la Ovidiu: „Nu are rost să intru în astea, știu că vouă vă plac!”

10 goluriși 7 pase de gol a reușit Ianis, în acest sezon, pentru FC Viitorul

  • Viitorul - FCSB este duminică, de la ora 21:00, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO 

CITEȘTE ȘI:

FCSB închide casa: s-au vândut toate biletele la meciul cu Viitorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
1368613553215116
Dan Gherman  •  20 Aprilie 2019, 18:35

comentarii rautacioase si proaste...!!!! se vede ca e destul de bun, face jocul echipei, stie ce trebuie sa faca, are executii,de ce tot aruncati cu noroi?? e asa de greu sa fiti uniti, sa nu mai dati cu noroi i n orice om??? Hagi chiar a facut treaba foarte buna, si ca jucator, si ca antrenor!!! a fost la Barcelona,Real! a castigat trofee europene,campionate,cupe!ia trofee si ca antrenor...! doar un mare prost se poate indoi de valoarea lui Hagi!Ianis e pe drumul bun, are talent, forta mai castiga...!

pma77
pma77  •  20 Aprilie 2019, 18:21

Taticul Hagi se incapataneaza sa-l creada pe fiul lui mare fotbalist,cu 4-5 goluri pe sezon baiatul lui tata nu este nici macar de Viitorul iar papagalul Contra face ce spune regele si il aduce la nationala mare :)

1900144626740004
Zi Bobby  •  20 Aprilie 2019, 17:16

baiatu' lu' tata e socotit fotbalist doar cu numele pe care l poarta.In 6 luni va fi rascumparat de taticu' si pus iarasi capitan.Dupa care istoria se va repeta.In 90 da,machedonu a plecat la Real dar de bun ce a fost a ajuns la Brescia ,echipa care era poreclita ABBA,adica un an in A,un an in B.Cu Lucescu cu tot......

Vezi toate comentariile (5)
Comentează