FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi poate da lovitura! Oferte din Spania pentru un titular de la Viitorul

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 10:20

Gică Hagi ar putea să mai dea o lovitură financiară, iar Viitorul ar putea să vândă un alt jucător în Spania.

Ciprian Marica, fost jucător în Spania, a dezvăluit că  fundașul stânga de 25 de ani Cristi Ganea are oferte din La Liga. "Are ceva oferte, chiar din Spania, din ce știu eu", a declarat fostul atacant la TV Digi Sport.

Ganea și-a început cariera de fotbalist în Țara Bascilor, acolo unde locuiesc părinții lui, și a mai jucat pentru echipa a 2-a a celor de la Mallorca. În România, înainte de a ajunge la Viitorul, a mai evoluat la ASA Tg. Mureș, CSU Craiova, Săgeata Năvodari și FC Brașov.

1.200.000 €este cota lui Cristi Ganea, potrivit transfermarkt.de

Ganea are 16 meciuri în Liga 1 în acest sezon, marcând două goluri. În acest an a debutat și la naționala României, pentru care a bifat 4 selecții.

În ultimul meci, contra Olandei, 0-3, a avut o prestație slabă, fiind criticat de fani după joc. 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
piet
piet  •  16 Noiembrie 2017, 12:11

jucatorii de la viitorul nu pot fi transferati decit la fcsb si pe sume derizorii pe acte .in realitate preturile sunt altele .mde afaceri intre cipani.intrebare ? DA REGELE ,REGELE ,A DESCOPERIT VREUN JUCATOR ? ca mai toti sunt veniti din alte scoli de fotbal sau academii si cluburi !sunt curios si ce le da de mancare caci parca vin de la aushwitz

blatistu49
blatistu49  •  16 Noiembrie 2017, 10:58

minciuni inventate

Vezi toate comentariile (2)
Comentează