FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL CONSTANȚA

Video Gică Hagi se pricepe la toate » Imagini incredibile cu antrenorul Farului, în postura de portar

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2021 21:40 / Actualizat marti, 03 august 2021 22:43

Gică Hagi a oferit momente inedite, un antrenament al Farului. Acesta a luat mănușile de portar în mână și a intrat între buturi, unde a fost asaltat de șuturile fotbaliștilor săi.

Cunoscut pentru talentul său cu mingea la picior, Gică Hagi impresionează și cu aptitudinile de portar.

Hagi și-a provocat elevii să încerce să-i dea gol. Dacă aceștia nu reușeau să înscrie, trebuiau să facă flotări ca pedeapsă. „Regele” a intrat în poartă și a parat toate șuturile, spre invidia celor 3 portari din lot, Aioani, Brănescu și Tordai.

Gică Hagi, elogiat la meciul Rapid -Farul

Partida de vineri de pe Arena Națională a început cu 5 minute mai târziu decât ora programată inițial, 21:30. Oficialii Rapidului au pregătit un moment deosebit în cinstea lui Gică Hagi. Ionuț Voicu, delegatul clubului, I-a oferit „Regelui” un coș imens cu trandafiri albi și un tricou al Rapidului cu numărul 10.

Întreaga audiență s-a ridicat și l-a aplaudat pe Hagi. Antrenorul Farului s-a înclinat în direcția Peluzei, în semn de recunoștință. „Aplauze pentru cel mai mare jucător din istoria fotbalului românesc!”, a fost mesajul crainicului, iar fanii s-au conformat imediat.

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Cornel Dinu propune ca selecționer un antrenor din Liga 1: „Are o clasă peste!”

Ilie Dumitrescu reacționează în scandalul de la Cluj: „Jucătorul nu va renunța la salariul său”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
George
George  •  03 August 2021, 22:59

Bai, noi toti stim ca giga este pacalici........ ce drecu.......e un kakadu notoriu, ca sa nu spun persuh......adica papagal.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează