FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ilie Dumitrescu reacționează în scandalul de la Cluj: „Jucătorul nu va renunța la salariul său”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2021 21:00 / Actualizat marti, 03 august 2021 21:44

Ilie Dumitrescu intervine în scandalul momentului în fotbalul românesc, excluderea lui Alex Chipciu de către Marius Șumudică din lotul lui CFR Cluj.

CFR Cluj - Young Boys Berna 1-1 » Deja-vu în Gruia. Ardelenii scapă victoria în prelungiri
CFR Cluj - Young Boys Berna
CFR Cluj - Young Boys Berna 1-1 » Deja-vu în Gruia. Ardelenii scapă victoria în prelungiri

„Mister” este de părere că Alex Chipciu a greșit când a avut o reacție nervoasă la antrenamentele echipei, însă este sigur că mijlocașul nu va renunța la salariul său, unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1.

„Chipciu a venit fără să joace o perioadă lungă de timp, după, Dan Petrescu a început să-l introducă. Dar la Dan Petrescu era în funcție de cum te pregăteai la antrenamente.El cred că dorea să fie titular. Posibil să fi fost un motiv și salariu pe care îl avea, dorind să fie titular. 

Mie mi se pare corectă și decizia lui Șumudică, de a lua o decizie când se întâmplă așa ceva la antrenamente. Chipciu trebuia să-și ceară scuze, e un lucru cert. Nu cred că-l va pune să se antreneze cu echipa a doua. Peste șapte zile, dacă vezi că vine și îi pare rău, poți să te întorci asupra deciziei. 

Jucătorul nu va renunța la salariul ăsta de 30.000 de euro pe lună. El va rămâne și se va antrena cu echipa, dar e important cum se tratează problema în vestiar. Cred că Rondon nu s-a ridicat nici la un nivel bun în perioada de pregătire, e altceva față de ce s-a întâmplat la Chipciu. 

Nu am înțeles foarte bine ce șocuri vrea să facă la echipă. Numai liniște a fost la Astra, salarii la zi, fără probleme, pe un fond așa s-a câștigat campionatul atunci”, a spus Ilie Dumitrescu la emisiunea Fotbal Club, la Digisport.

Prima reacție de la conducerea lui CFR Cluj cu privire la conflictul Chipciu - Șumudică

Nu este momentul potrivit să discutăm despre acel mic incident. Zilele următoare, clubul va avea o poziție oficială legată de acel incident. Va exista o discuție între conducere și Marius Șumudică și cu siguranță se va lua de comun acord o decizie, pe care o vom comunica. 

Eu cred că Șumudică a gestionat bine momentul, există tensiuni în viața oricărei echipe. [Întrebat dacă există cale de împăcare] Nu, nu vreau să comentez mai mult, ar umbri această partidă extrem de importantă atât pentru CFR Cluj, cât și pentru fotbalul românesc

- Marius Bilașco, înainte de meciul „vișiniilor” cu Young Boys

Citește alte știri despre CFR Cluj:

Declarații surprinzătoare după scandalul de la Cluj: „Îmi amintesc că Șumudică inventa conflicte” + „E ceva în spate”

Prima reacție din partea conducerii lui CFR Cluj cu privire la „cazul Chipciu” + Ipoteză-șoc: „I s-a pregătit ceva, că are salariu foarte mare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sorinache
sorinache  •  03 August 2021, 22:33
Postat de George pe 03 August 2021, 22:01

Pai..........mister ilie, ce salariu mai are de incasat, daca a incalcat regulamentul intern care, cu siguranta permite rezilierea unilaterala ( ca asta este rezilierea )...............

Sigur, unde ai auzit așa ceva? Se supără Șumi pe tine, se reziliază unilateral contractul? Se dă o amendă, cel mult. CFR sunt buni de plată dacă-l dau afară.

elgabri
elgabri  •  03 August 2021, 22:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

George
George  •  03 August 2021, 22:01

Pai..........mister ilie, ce salariu mai are de incasat, daca a incalcat regulamentul intern care, cu siguranta permite rezilierea unilaterala ( ca asta este rezilierea )...............

Vezi toate comentariile (3)
Comentează