FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cornel Dinu propune ca selecționer un antrenor din Liga 1: „Are o clasă peste!”

Mirel Rădoi +49   FOTO
Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2021 22:15 / Actualizat miercuri, 04 august 2021 09:52

Cornel Dinu, 73 de ani, a vorbit despre viitorul echipei naționale, declarând că fostul selecționer U21, Adrian Mutu, acum la FCU Craiova, e mai potrivit decât Mirel Rădoi sau alte variante.

Două mutări la FCU Craiova » Au semnat „speranțele fotbalului oltean” + ce spune Mititelu Jr. despre Ondrasek
FCU CRAIOVA
Două mutări la FCU Craiova » Au semnat „speranțele fotbalului oltean” + ce spune Mititelu Jr. despre Ondrasek

„Adrian Mutu este mult mai bun ca selecționer decât ce avem în momentul de față la echipa națională și față de ce am avut în ultimii ani. Mutu are o clasă peste. E inteligent, nu întâmplător a jucat pe unde a jucat. 

A avut o relație specială cu niște antrenori deosebiți. Are capacitatea de a asimila și înțelege jocul. Dar și el, oricât de bun antrenor ar fi, e dependent de calitatea jucătorilor.

A fost un mare jucător și sunt convins că, dacă are puțină șansă, va fi și un mare antrenor. Înțelege foarte bine jocul și poate crea o echipă interpretând și creând antrenamentul pe care apoi să îl transpună în joc, iar jocul să îl reașeze prin ceea ce înseamnă perfecționarea antrenamentului.

Este adevărat (n.r. - că Mutu îi cere sfatul). Eu vorbesc de mult timp cu Adi Mutu. Eu vorbeam cu el și când era în Italia. De Mutu mă leagă o afinitate, e un tip inteligent”, a declarat Dinu azi, la emisiunea Playmaker.

„Un breloc pe care și l-a pus acolo Stoichiță”

Dinu l-a criticat de mai multe ori până acum pe Rădoi.

„Rădoi nu are experiență, e un chilipir, un breloc pe care și l-a pus acolo Stoichiță, ca să compenseze și el spre final de carieră, să spună că ia decizii bune pentru fotbalul românesc. Stoichiță a fost antrenor și el prin Panama, a antrenat la început pe o parte a canalului, apoi pe cealaltă...

Acum e directorul tehnic și alege antrenori, după nenorocirea aia cu Daum. Cum noi îl putem pe Daum și georgienii îl pun pe Sagnol? Ei au o demnitate. Ce să mai spunem? Nu poți să îl pui pe Rădoi, care nu a antrenat pe nimeni. Nu a avut minima calificare de ore.

Olăroiu e în tribună (n.r. la România - Georgia, în luna iunie), un om citit, care ar putea să ridice valoarea, iar pe bancă sunt puse niște marionete”, declara Cornel Dinu acum 2 luni, la Telekom Sport. 

EXCLUSIV Săpunaru, mesaj de susținere pentru Rădoi: „În România, tot timpul distrugem, ne contrazicem și există numai ceartă!”

5 „tricolori” prezenți la Jocurile Olimpice, gata să facă pasul spre prima reprezentativă: „Ei sunt interesanți”

VIDEO Mirel Rădoi, „urecheat” de Victor Becali: „E prea orgolios, prea mândru!” » Ce sfat primește: „Nu i-a ieșit la națională, nu este o tragedie”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (25)
ray51
ray51  •  06 August 2021, 09:53

Nu il agreez pe Dinu (ca jucator mi-a placut uneori). Dar de multe ori, nonvisceral, tinteste corect, la obiect.

126274606358117
Tony Bryder  •  04 August 2021, 23:13

Nationala à ajuns bataie de joc asta ne mai trebuie acuma Mutu Avem nevoie de un nume de siguranta de un proiect ALOO ALOO ALOO UNDE MERGEM DESPRE CE VORBIM ?????

242278124381229
Ciomaga Vali  •  04 August 2021, 14:37

Din pacate asa se vede din afara ... isi aduce numai oameni pe care el sau altii de pe acolo, ii pot jongla cum vor ei si uite unde ajungem.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează