FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRU

Gică Hagi, prima reacție după infarctul suferit de Hațegan: „Îl aşteptăm iar pe teren”

Gică Hagi (57 de ani), reveniț în țară după meciul Rangers Legend - Rangers World, scor 2-3, i-a transmis un mesaj de susținere lui Ovidiu Hațegan, care aseară a suferit un infarct, iar în urma acestuia a fost operat de urgență. // foto: Imago
Gică Hagi (57 de ani), reveniț în țară după meciul Rangers Legend - Rangers World, scor 2-3, i-a transmis un mesaj de susținere lui Ovidiu Hațegan, care aseară a suferit un infarct, iar în urma acestuia a fost operat de urgență. // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 19:54 / Actualizat luni, 28 martie 2022 20:47

Gică Hagi (57 de ani), reveniț în țară după meciul Rangers Legend - Rangers World, scor 2-3, i-a transmis un mesaj de susținere lui Ovidiu Hațegan, care aseară a suferit un infarct, iar în urma acestuia a fost operat de urgență.

Antrenorul celor de la Farul este alături de cel mai bun arbitru român în momentele dificile pe care le traversează și a declarat că îl așteaptă pe acesta să revină cât mai curând pe terenul de fotbal.

Prima reacție a lui Ovidiu Hațegan după ce a fost operat de urgență: „Am această rugăminte”
ARBITRU
Prima reacție a lui Ovidiu Hațegan după ce a fost operat de urgență: „Am această rugăminte”

Gică Hagi, mesaj pentru Ovidiu Hațegan

Am citit, din păcate, dar important e că e bine. Sunt hopuri în viaţă. Îi doresc sănătate şi să fie puternic. Îl aşteptăm iar pe teren. E riscul meseriei, o facem de drag, de pasiune. Nu ştim ce se întâmplă mâine. Sunt alte lucruri şi mai grave. Îi doresc din toată inima sănătate multă!”, a declarat Hagi la revenirea în România.

Hațegan poate rata Mondialul din noiembrie

Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru român, consideră că Ovidiu Hațegan va reveni pe terenul de fotbal în viitor, dar șansele să arbitreze la turneul final din Qatar sunt foarte mici. 

„Poziția lui era una excepțională, una la care orice arbitru visează să ajungă. Nu e o situație grea, ci al naibii de grea. Știe foarte bine și el asta, pentru că e medic și a făcut foarte bine că a mers de urgență la spital și că s-a operat. Speranțe sunt că poate să-și revină, dar nu știu dacă pentru Campionatul Mondial. De arbitrat va mai putea arbitra.

Faptul că Ovidiu a mers imediat și a fost operat de urgență, acest lucru l-a salvat. Cea mai importantă este viața, arbitrajul este important ca orice meserie în sine, dar până la urmă ceea ce contează este viața”, a declarat Adrian Porumboiu, la GSP Live. 

Acum mă simt bine, totul este în regulă, sunt în continuare sub supraveghere medicală. Doresc să mulțumesc staff-ului medical care m-a îngrijit și tuturor celor care mi-au transmis mesaje și gândurile lor bune. În momentele acestea am nevoie de liniște, așa că am rugămintea să îmi fie respectată intimitatea. 
- Ovidiu Hațegan

VIDEO Managerul spitalului unde a fost operat Ovidiu Hațegan, despre starea actuală și cariera arbitrului: „A fost adus cu ambulanța, într-o stare gravă”

Citește mai multe știri despre Ovidiu Hațegan

Porumboiu îl atacă pe Balaj, din cauza unei declarații despre Hațegan: „Cinic! E prost, a spus ce a gândit”

Meciul uriaș din Liga Campionilor pe care Hațegan îl ratează din cauza problemelor medicale » Era delegat la „șocul” din sferturi

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
klauz
klauz  •  29 Martie 2022, 08:35

Acuma hagi e mafalda, sa-si dea cu parerea in orice? Cui a declarat? Cum a declarat, la telefon, fata in fata etc.? Cine a scris porcaria asta? Ce parere are hagi despre proteinele vegetale? Dar despre incalzirea globala? Ca ne intereseaza mult de tot!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează