FOTBAL  »  Superliga  »  INFARCT

Managerul spitalului unde a fost operat Ovidiu Hațegan, despre starea actuală și cariera arbitrului: „A fost adus cu ambulanța, într-o stare gravă”

Ovidiu Hațegan // foto: Imago Images
Ovidiu Hațegan // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 11:41 / Actualizat luni, 28 martie 2022 12:21

Doctorul Luca Constantin Tudor, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara, unde Ovidiu Hațegan (41 de ani) a fost operat de urgență după ce a suferit un infarct, a oferit detalii despre starea arbitrului.

Managerul instituției medicale a comunicat că starea lui Hațegan, căruia i-a fost aplicat un stent, este stabilă. Deși se află în afara oricărui pericol, asupra carierei lui Hațegan planează incertitudinea în aceste momente. 

Balaj numește factorii care ar fi provocat problemele lui Ovidiu Hațegan: „De la efortul fizic, la declarațiile conducătorilor”
ARBITRAJ
Balaj numește factorii care ar fi provocat problemele lui Ovidiu Hațegan: „De la efortul fizic, la declarațiile conducătorilor”

Managerul spitalului unde Ovidiu Hațegan a fost operat: „Starea lui este stabilă”

„A fost adus cu ambulanța de la Arad, într-o stare gravă. Suntem singurul institut din vestul României care tratează infarctul miocardic acut prin mijloace intervenționale. Avem o linie de gardă care asigură permanența la laboratorul de angiocoronarografie, astfel că a fost introdus de urgență în sală, i-am făcut angiografia, am constatat că are o arteră înfundată și i s-a pus un stent.

Starea lui este stabilă. În prezent este foarte bine, continuăm să-i facem investigații suplimentare, iar în acest fel vom ști ce se va întâmpla în continuare cu cariera dânsului. Este conștient, comunică, este foarte bine, îndrăznesc să spun că ar fi apt să se plimbe, să stea de vorbă cu noi.

Un infarct miocardic acut are o mortalitate de până la 10%. Dacă pacientul este dus la spital într-un timp util, cum a fost cazul dânsului, prognosticul lui este mult mai bun. Nu se pune problema de complicații ulterioare majore. În ceea ce-i privește cariera sportivă, nu ne putem pronunța în acest moment. Depinde de cum vor evolua lucrurile și de opțiunea lui”, a declarat Dr. Luca Constantin Tudor.

Stentul este un dispozitiv de mici dimensiuni, în formă de cilindru, introdus în interiorul arterelor prin care fluxul de sânge este redus.

Marius Avram, năucit după infarctul suferit de Hațegan: „A fost un șoc total! Surprinderea mea e dublă”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
flick2020
flick2020  •  28 Martie 2022, 14:17
Postat de catalynn pe 28 Martie 2022, 12:45

***

Esti cel mai mare ***...am mai spus. Un *** cu simpatii rusofile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cirus11
cirus11  •  28 Martie 2022, 13:22

Pacat de el, ar fi putut deja sa organizeze o finala de turneu important, nu a fost sa fie, probabil aia de la arbitraj s-au gandit ca e tanar si mai au timp sa-i dea.

steaua1986.
steaua1986.  •  28 Martie 2022, 12:57
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

De la prea multa prostie la tine si astia de mai jos.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează