FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FC VOLUNTARI 1-1

Hagi se ia de un titular de la Farul: „E centrare pe 3 metri, nu ieși?!”

Farul - FC Voluntari 1-1 | Gică Hagi, antrenorul dobrogenilor, consideră că Mihai Aioani, portarul Farului, a greșit la golul egalizator reușit de oaspeți.v
Farul - FC Voluntari 1-1 | Gică Hagi, antrenorul dobrogenilor, consideră că Mihai Aioani, portarul Farului, a greșit la golul egalizator reușit de oaspeți.v

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2022 19:59 / Actualizat sambata, 07 mai 2022 20:00

Farul - FC Voluntari 1-1 | Gică Hagi, antrenorul dobrogenilor, consideră că Mihai Aioani, portarul Farului, a greșit la golul egalizator reușit de oaspeți.

Întrebat de ce l-a certat pe antrenorul cu portarii Ștefan Preda după golul lui Droppa, Hagi a replicat: „A fost o centrare de la 30 de metri, portarul nu trebuia să iasă? Dacă nici la 3 metri nu ieși... Alții ies la 10, 11 metri pe centrări. Portarul trebuie să aibă timing, să cunoască situațiile astea de joc, să fie antrenat. Ne-a și salvat Aioani, dar una e una și alta e alta”.

Hagi a motivat și schimbările din timpul primei reprize, când Enes Sali și Gabi Iancu au părăsit terenul: „Modificări din rațiuni medicale, altfel n-avea rost să-i schimb, normal”.

Liviu Ciobotariu a numit 4 jucători esențiali de la Voluntari: „Ajută foarte mult echipa”
Farul - FC Voluntari 1-1
Liviu Ciobotariu a numit 4 jucători esențiali de la Voluntari: „Ajută foarte mult echipa”

Gică Hagi, după Farul - Voluntari 1-1: „Puțin din partea noastră, nu meritam mai mult”

De asemenea, Hagi a recunoscut că Farul nu merita mai mult în această după amiază:

Nu vreau să fiu negativ, dar am făcut puțin ca să câștigăm meciul. Nu pot să fiu mulțumit. Jucătorii ar trebui să fie proaspeți, să alerge 70-90 de minute. Păcat, am avut 1-0, trebuia să-i dominăm, să-i desfacem. 

Am avut și ocazii, dar nu poți să nu dai pase decisive, să nu ataci spațiile, să nu pătrunzi... Puțin, per total, din partea noastră. Astăzi nu cred că meritam mai mult”.

Mai multe știri de actualitate:

FCSB, la mâna celor de la CFR Cluj! » Cum ar putea bloca ardelenii disputarea meciului în Ghencea, chiar dacă CSA ar răspunde favorabil cererii echipei lui Becali

FC Argeș, 50 de ani de la primul titlu din istorie! Zi aniversară la Pitești: „Poate mai descoperiți un Dobrin”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
108779877311497
George Ionescu  •  07 Mai 2022, 22:18

...un antrenor prost ...care nu vrea sa se lase de meserie ...nu vede ca nu stie nimik ...

klauz
klauz  •  07 Mai 2022, 20:54

Hagi se ia de toata lumea, de fiecare data... Numai el, cica, nu e de vina. Un batranel ofticos si nevricos, caruia limba romana ii joaca feste si cu o inteligenta invizibila.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează