FOTBAL  »  Superliga  »  NORVEGIA - ROMÂNIA 4-0

Gică Hagi și Ilie Dumitrescu, schimb de replici despre un jucător din Liga 1: „E cel mai bun din România!” / „E părerea ta”

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2020 20:37 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 21:56

Gică Hagi (55 de ani) și Ilie Dumitrescu (51 de ani), foști colegi în Generația de Aur a României au avut un schimb de replici pe seama lui Alex Cicâldău.

„Regele” a avut o intervenție la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport, și a vorbit despre mijlocașul Craiovei, crescut la Viitorul, despre care a spus că este cel mai bun din Liga 1, spre deosebire de Dumitrescu care-l consideră a fi printre cei mai buni.

Gică Hagi: Cicâldău e unul dintre cei mai buni din România sau mă înșel eu? 
Ilie Dumitrescu: Este un jucător foarte bun. Pe postul lui e unul dintre cei mai buni din România.

Gică Hagi: Cicâldău este cel mai bun din România?
Ilie Dumitrescu: Pe postul lui, cel de inter, este unul dintre cei mai buni.

Gică Hagi: Cum? E cel mai bun sau unul dintre cei mai buni.
Ilie Dumitrescu: Pe postul de inter este unul dintre cei mai buni, da.

Gică Hagi: Nu! E cel mai bun!
Ilie Dumitrescu: E o părere.

Gică Hagi: Are gol și pase de gol. Nu e părere! Eu vorbesc pe nume, pere cifrele. Cifrele arată că el cel mai bun din campionatul românesc.
Ilie Dumitrescu: OK.
Gică Hagi: Cel mai bun din tot campionatul românesc! E titular de drept în echipa națională? Sunt niște detalii, date tehnice. Nu vreau să mă dau eu acum... Sunt detalii tehnice la care trebuie să recurgi. Sunt mici detalii care fac diferența. Trebuie să știi pe cine te dai și pe cine nu te dai. Trebuie să facem o selecționată care să arate foarte bine.

16 goluriși 7 pase de gol a avut Cicâldău în sezonul trecut, în 40 de partide

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Gică Hagi intervine din nou după umilința cu Norvegia: „V-o zice Hagi: situația e gravă!” + Ce îi lipsește României: „Treziți-vă și căutați!”

EXCLUSIV Spovedania lui Anghel Iordănescu: „Mă provoci s-o spun: eu și Pițurcă am calificat România, dar am fost mizerabili!” + ce spune despre umilințele cu Islanda și Norvegia

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
persanu
persanu  •  13 Octombrie 2020, 10:25

Hagi , am vazut din pacate ce poti ca antrenor cand ai iesit in Europa cu Viitorul. Asa ca m-ai lasa-ne cu se poate la nationala ... credeam ca esti un om drept si onest ... m-am inselat. INTERESU ISI POARTA FESU. Ce sa se poata la nationala ? Vorbim de Norvegia si Islanda , ne-au macelarit , in dueluri treceau ca prin branza , la toate capitolele. Ne pacalim iar repriza a doua cu Islanda ca i-am dominat ? Cu jucatorii aia stransi si media de varsta de 32 de ani , si tot nea macelarit. Mai lasa-ne cu se poate. Jucatorii de la Viitorul au avut cat de cat un randament bun , IN LIGA 1 , datorita faptului ca urlai la ei mai rau ca la animale. De ce nu mai au acelasi randament si la echipele la care au plecat ? Ar trebui sa fie si mai buni ca au langa ei jucatori de calitate mai mare decat la viitorul. TANASE , COMAN , CICALDAU , MARIN , IANIS , DRAGUS si lista poate continua, LISTA TURISTILOR.

316588556035187
Dan Serbanescu  •  13 Octombrie 2020, 06:18

Vorbim discuții ! Ilie l-a șimțit pe Cicîldau că nu e outfit! Atît.

doardinamo1948
doardinamo1948  •  13 Octombrie 2020, 01:45

Cicaldau e un jucător foarte bun, dar nu se vede pentru ca nu are încă 10 jucatori foarte buni lângă el și nici nu a înțeles încă jocul de echipa cum trebuie. Craiova are poate cei mai buni mijlocasi, Cicaldau și Nistor, dar nu are un antrenor capabil sa îi facă pe cei 2 sa joace împreuna. Pe lângă Ianis amnandoi sunt geniali și lovesc bine și pasează mingea cu ambele picioare.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează