FOTBAL  »  Superliga  »  STADIOANE

VIDEO + FOTO Gică Popescu anunță când sunt gata cele 3 stadioane din București: „Proprietarii decid cine joacă pe ele”

Gică Popescu, în vizită la stadioanele din București
Gică Popescu, în vizită la stadioanele din București

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2020 20:06

Gică Popescu, președintele de la Viitorul și consilierul primului ministru privind organizarea EURO, a vorbit despre stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf, și a spus că toate vor fi gata în acest an.

Fostul internațional a anunțat când se termină lucrările și a spus că pe cele trei stadioane vor juca echipele care sunt lăsate de proprietari. 

„Toate cele trei stadioane vor fi gata în acestă toamnă! Cred că Arcul de Triumf va fi primul care va fi gata. La ultima întâlnire, constructorul ne-a promis că va fi terminat pe 31 august, dar noi am zis că e bine și pe 31 septembrie. Ghencea va fi gata în octombrie, iar Giulești, care e cel mai întârziat, va fi gata în noiembrie.

Depinde de proprietarii stadioanelor cine va juca pe ele! Ministerul Apărării e proprietarul stadionului Ghencea și nu știu ce are de gând. La cât au costat, ar fi păcat ca aceste stadioane să nu fie folosite de cât mai multă lume. Sunt stadioane care respectă normele europene impuse de UEFA. Ar fi bine să se bucure cât mai multe echipe de stadioane. 

CNI le construiește și le dă către proprietari. Ministerul Transporturilor va fi proprietar la stadionul Giulești, MTS la Arcul de Triumf și MApN va fi proprietar în Ghencea. Doar cele trei ministere decid cine va juca pe acele stadioane. Cu cât e mai mare un stadion, cu atât costă mai mult administrarea lui”, a declarat Gică Popescu în emisiunea „Digi Sport Special”.

FOTO. Cum arată stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf 

+22 FOTO

VIDEO. Imagini noi de la stadionul Arcul de Triumf

Citește mai multe știri din Liga 1: 

În ciuda lui Gică Popescu! Ministerul Sănătății și-a dat acordul pentru reluarea Ligii 1, dar pune condiții: când și cu cine se pot juca amicalele

FCSB fură din nou startul! Gigi Becali s-a dat de gol: „Ce să-mi mai facă Miliția? Închide ochii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
alex_1973
alex_1973  •  29 Mai 2020, 09:34
Postat de gazistu pe 29 Mai 2020, 01:01

CREZI? si cine sa joace ma acolo, STEAua din liga 4a? crezi ca-si permit saracii aia sa plateasca 10-15000E / meci??? cand o sa vada cat e chiria mai bine raman pe stadionul lor plin de mocirla si isi fac meciurile..ca nu-i vad eu pe "marea"STEAUA BUCURESTI, a armatei, platind onorariul de 10-15 mii E chirie pt fiecare meci de liga a4a... vedeti-va de treaba ca in afara de Gigi, nu le da nimeni banii aia....si se va ruga el "proprietarul" stadionului Ghencea, MAPN, ca cineva sa ii foloseasca baza.....o sa faca compromis cu Gigi si-l va lasa sa joace cu FCSBu acolo...altii nu-i vad cine>>>

Daca sunt proprietari la cine ar trebui sa plateasca chirie inteligentule?Asteptati sa fie gata Ghencea sa vedeti media de suporteri ai Stelei si apoi sa vorbiti.Atunci o sa vedeti Steaua.Indiferent in ce liga va juca atata timp cat pe pieptul lor vor avea sigla adevarata aia este Steaua.

alex_1973
alex_1973  •  29 Mai 2020, 09:26
Postat de Mihai Dan pe 29 Mai 2020, 08:15

E inteligent baciul asta, foarte inteligent.

Omul spune adevarul pe care ingustii la minte nu il inteleg.

alex_1973
alex_1973  •  29 Mai 2020, 09:24
Postat de Ion Bratu pe 29 Mai 2020, 06:18

În '89 s-a murit degeaba.Tot acolo suntem,noi,cetățenii plătim ca nu cumva "apărătorii"statului să se supere.Ce drepturi are Armata de a fi PROPRIETARA unui bun făcut DIN BANI PUBLICI?Pentru mine,cel puțin,este clar și ne întoarcem la ceea ce am început.Și v-o spune un om care,acum aproape 70 ani,înainte de a spune mama sau tata a spus CCA.

Nu sa murit degeaba bunicule.Sa murit ca sa apara generatiile de hoti.mafioti.intherlopi.pedofili.sechestratori.dealeri de droguri.mai pe scurt paraziti ai societati. Tragic este ca prohstimea.sustine astfel de personaje chiar le ia ca exemplu pentru copii lor.In ziua de astazi unul care munceste cinstit este ironizat si injurat de cei care vad ca si dumneata ii consideri cetateni.Sincer ar trebui considerat ca odata inaintand in varsta ar fi trebuit sa fim mai intelepti dar vad ca este contrar opusul.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează