FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gică Popescu despre declinul lui Mazilu, jucătorul vândut de Farul cu 3 milioane: „I-a fost frică”

Adrian Mazilu, la balon. 
Foto: Imago
Adrian Mazilu, la balon. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 11:34 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 13:53

Cumpărat de Brighton, în vară, dar rămas sub comanda lui Gică Hagi până la 1 ianuarie, Adrian Mazilu (18 ani) a avut o primă jumătate de sezon mai modestă. Gică Popescu o pune și pe seama faptului că i-a fost teamă să nu se accidenteze.

Adrian Mazilu, 18 ani, n-a mai repetat în acest sezon evoluțiile bune din stagiunea trecută, la capătul căreia a câștigat titlul cu Farul, iar Brighton l-a cumpărat în schimbul sumei de 3 milioane de euro.

Câți bani îi dă Gigi Becali noii „rachete” de la FCSB
FCSB
Câți bani îi dă Gigi Becali noii „rachete” de la FCSB

Rămas cu împrumut sub comanda lui Gică Hagi, până la 1 ianuarie, el a înregistrat un declin, pe care președintele constănțenilor, Gică Popescu, a încercat să-l explice într-o intervenție la Orange Sport.

Gică Popescu: „Adrian Mazilu nu băga piciorul”

„Mazilu a fost departe de sezonul trecut. Este foarte greu de explicat. Probabil că a fost foarte atent să nu se accidenteze, pentru că au fost foarte multe situaţii în care nu băga piciorul.

În momentul în care semnezi un cotract atât de important, este foarte greu să nu te gândeşti la asta. Are un respect extraordinar pentru Gică. El a încercat, dar cred că i-a fost frica asta să nu se accidenteze”, a comentat Baciul.

Basarab Panduru crede că Adrian Mazilu ar trebui împrumutat de Brighton în Olanda

Basarab Panduru, la rându-i, nu vede cum Mazilu ar putea juca la Brighton. „Eu cred că cea mai mare prostie ar fi să rămână la Brighton.

Ar trebui să plece, lasa-l să plece în Olanda, unde toţi joacă 4-3-3. Lasă-l să înveţe fotbalul ăsta, apoi cheamă-l înapoi, dar nu poţi să-l chemi aşa repede. Nu ai cum să rămâi la Brighton. M-ar mira daca ar rămâne la Brighton”, a spus Basarab Panduru.

The Athletic: „Adrian Mazilu nu e pregătit pentru Premier League”

Jurnalistul britanic Ryan Adsett a dezvăluit în 3 ianuarie, pe platforma „X”, că managerul Roberto De Zerbi i-a confirmat că „Adrian Mazilu va merge, probabil, sub formă de împrumut, atunci când se va alătura echipei”.

Motivul? Cotidianul englez de specialitate, The Athletic, susține că jucătorul de bandă „nu este pregătit pentru a fi introdus direct în Premier League”.

Mai puteți citi:

Rapid și-a băgat fanii în ceață: „Felicitări, cât mă bucur!”

„Va fi liderul vestiarului!” » Radu Drăgușin, descris de jurnaliștii englezi. Ce au remarcat: „Personalitate, viteză, forță” + O singură îndoială

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează