FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 1-0

Cum l-a surprins Mutu pe Gică Popescu în meciul cu CFR: „Eu nu aș fi făcut asta” + „Jocul a fost slab”

Gică Popescu +22   FOTO
Gică Popescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iulie 2022 00:30 / Actualizat duminica, 17 iulie 2022 00:37

CFR Cluj - Rapid 1-0, în prima etapă a sezonului de Liga 1. Gică Popescu, fostul mare internațional român, a analizat derby-ul etapei #1 din noua stagiune.

Oficialul celor de la Farul a rămas surprins că Mutu a decis să facă 3 schimbări în prima repriză a meciului cu CFR, din cauza accidentărilor. În Liga 1, echipele pot face 5 schimbări în 3 ferestre diferite pe parcursul meciului. 

Schimbările la pauză nu intră în aceste 3 ferestre, iar Gică Popescu spune că ar fi așteptat pauza și ar mai fi păstrat o fereastră de schimbări pentru repriza secundă.

Ghinion teribil pentru Rapid » Mutu, forțat să efectueze 3 schimbări în prima repriză
CFR Cluj - Rapid
Ghinion teribil pentru Rapid » Mutu, forțat să efectueze 3 schimbări în prima repriză

Gică Popescu, surprins de deciziile lui Adi Mutu

„Ciudat cum s-au accidentat cei 3 în prima repriză. Eu nu aș fi făcut 3 schimbări. Mă așteptam ca pe ultima să o păstreze pentru pauză. 

Și-a asumat un risc uriaș. Eu am crezut că face cea de-a treia schimbare în pauză și nu va fi contabilizată”, a declarat Gică Popescu la Prima Sport 1.

Singurul lucru cu care rămânem este decizia VAR. Meciul a fost slab. S-a acordat 11 metri pe bună dreptate. S-a întâmplat să rateze Albu. Era greu de luat o decizie. Colțescu a luat decizia corectă, pentru că mingea a atins cotul lui Hoban
Gică Popescu

+18 FOTO

Mutu: „Mă aștept să mai luăm 4-5 jucători”

Mutu a vorbit despre problemele de efectiv de la meciul cu CFR, după cele 3 accidentări din prima repriză, și mai cere transferuri conducerii Rapidului.

Azi am avut în lot 7 jucători U21. După cele 3 schimbări aveam doar copii pe bancă. Era greu să mai fac schimbări, aveam doar jucători neexperimentați. Mai avem nevoie de jucători, mă aștept cât mai repede să luăm 4-5 jucători

- Adi Mutu, antrenor Rapid

Citește și: 

Keșeru, luat în vizor după debutul la UTA: „Dacă nu dă gol, zici că nu joacă, nu îl vezi”

Horațiu Moldovan, curtat din trei țări: „Când vinde, Rapid o face scump!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
balderis
balderis  •  17 Iulie 2022, 11:07
Postat de Toty67 pe 17 Iulie 2022, 10:22

Toți de pe margine și din studiouri sunt,, mari" antrenori și când trebuie să facă ceva nu demonstrează nimic! Popescu le tu pe cine ai antrenat și ce rezultate ai avut?

Omu a spus un lucru care s-a văzut de pe marte , ce dracu ești așa prost !? A fost 11m clar și trebuia repetat conform regulamentului , care împotriva Rapidului a fost aplicat la sînge . Vezi meciul cu Petrolul , 11m repetat de trei ori !!!

Toty67
Toty67  •  17 Iulie 2022, 10:22

Toți de pe margine și din studiouri sunt,, mari" antrenori și când trebuie să facă ceva nu demonstrează nimic! Popescu le tu pe cine ai antrenat și ce rezultate ai avut?

ucluj2011
ucluj2011  •  17 Iulie 2022, 10:18
Postat de ionescugeorge77 pe 17 Iulie 2022, 01:37

...ce ne intereseaza de parerea astuia?

Pe unii nu-i interesează , pe mulți îi interesează!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează