FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCU CRAIOVA 3-2

Gică Popescu, obiective importante pentru finalul sezonului: „Din play-off, toate echipele speră la cupele europene”

Farul a învins-o pe FCU Craiova, scor 3-1, în ultimul meci al rundei cu numărul 22 din Liga 2. Gică Popescu (54 de ani), președintele clubului dobrogean, are gânduri importante pentru finalul sezonului. +23   FOTO
Farul a învins-o pe FCU Craiova, scor 3-1, în ultimul meci al rundei cu numărul 22 din Liga 2. Gică Popescu (54 de ani), președintele clubului dobrogean, are gânduri importante pentru finalul sezonului.

Articol de GSP - Publicat luni, 24 ianuarie 2022 23:01 / Actualizat luni, 24 ianuarie 2022 23:10

Farul a învins-o pe FCU Craiova, scor 3-2, în ultimul meci al rundei cu numărul 22 din Liga 2. Gică Popescu (54 de ani), președintele clubului dobrogean, are gânduri importante pentru finalul sezonului. 

„E important că am început cu dreptul. Am spus-o, avem 9 finale din care trebuie să obținem cel puțin 15 puncte, pentru a fi în calcule pentru play-off. Cu toate că Academica Clinceni, următoarea adversară, se află într-o situație complicată, nu vreau să avem surprize”, a spus-o Gică Popescu, la Telekom Sport. 

I-a ieșit lui Hagi » Două goluri de generic marcate de primul transfer al iernii
FARUL - FCU CRAIOVA
I-a ieșit lui Hagi » Două goluri de generic marcate de primul transfer al iernii

Gică Popescu, declarații după Farul - FCU Craiova 3-2

Întrebat dacă vor mai veni fotbaliști la Farul în următoarele zile, Gică Popescu a spus: „Mai sunt 3 săptămâni până la finalul perioadei, se pot întâmpla veniri, plecări. Important e să continuăm pe drumul bun, să rămânem în top 5. Dacă ajungem în play-off, de acolo toate echipele pot spera la cupele europene”.

Și eu sunt curios. Această perioadă de tatonări a fost una interesantă pentru noi, care urmărim din exterior. E important să găsim un selecționer. Cred că doar Edi Iordănescu a mai rămas pe listă. E important să avem un antrenor, pentru că situație devenise una comică.
- Gică Popescu, președinte Farul

Clasamentul Ligii 1, după Farul - FCU Craiova 3-2

Farul își consolidează locul în play-off. Are 35 de puncte, la fel ca CS Universitatea Craiova. Avansul față de Rapid, prima de sub linie, este de 3 lungimi. FCU Craiova rămâne pe poziția a 14-a, cu 19 puncte.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

FCSB are un AS în mânecă! » Fără el, lupta la titlu era încheiată

EXCLUSIV Mandic vine mâine la București! Se pun la punct ultimele detalii ale contractului cu Dinamo

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează