FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FARUL 1-1

VIDEO Gică Popescu, după încă un pas greșit al Farului: „Moral scăzut la Hagi?!” + scorul corect avansat pentru finala CM: „Asta aș vrea!”

FC Voluntari și Farul Constanța au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 21 din Liga 1. Gică Popescu (55 de ani), președintele clubului constănțean, crede că rezultatul a fost unul echitabil. „ +17   FOTO
FC Voluntari și Farul Constanța au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 21 din Liga 1. Gică Popescu (55 de ani), președintele clubului constănțean, crede că rezultatul a fost unul echitabil. „

Articol de , - Publicat vineri, 16 decembrie 2022 22:15 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2022 22:56

FC Voluntari și Farul Constanța au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 21 din Liga 1. Gică Popescu (55 de ani), președintele clubului constănțean, crede că rezultatul a fost unul echitabil. „Baciul” a vorbit și despre finala Campionatului Mondial, una pe care speră să o câștige Argentina lui Leo Messi. 

„Ce te bagi, mă?!” » Hagi s-a îndreptat împotriva propriului colaborator la Voluntari
FC VOLUNTARI - FARUL
„Ce te bagi, mă?!” » Hagi s-a îndreptat împotriva propriului colaborator la Voluntari

VIDEO. Gică Popescu, după FC Voluntari - Farul 1-1

„Un rezultat echitabil. Mai sunt multe meciuri de jucat. Toate lumea face evaluări în acest moment. Toate echipele care intră în play-off se pot gândi la câștigarea titlului. 

La noi nu e vorba de oboseala, am avut zile de pauză. Azi am început bine ambele reprizele, dar a apărut o greșeală personală. Moral scăzut la noi? Credeți că poți avea moralul scăzut la Hagi?”, a spus Gică Popescu la finalul meciului.

Gică Popescu, pronostic pentru finala Campionatului Mondial

„Messi vreau să câștige! Nu am nicio favorită, dar aș vrea să câștige Argentina pentru Messi. Ar fi încununarea unei cariere de vis. E singurul trofeu care îi lipsește.

 De cealaltă parte avem o echipă cu un atac stelar. Mbappe mi se pare cel mai în formă fotbalist din lume. Cred că se va decide la 11 metri. Asta aș vrea, un meci cu multe goluri, scor 3-3, apoi lovituri de la 11 metri”, a fost pariul lansat de Gică Popescu. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV A venit motivarea respingerii planului de reorganizare a lui Dinamo: instanța nici NU a mai analizat viabilitatea, pentru că nu s-a respectat legea!

FOTO Detaliul semnalat de Dică după FCSB - CFR l-a scos din sărite pe MM: „Niște bazaconii, nu are niciun sens! Să vină și să explice”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sevilla_19.86
sevilla_19.86  •  17 Decembrie 2022, 06:41
Postat de 666piturca pe 16 Decembrie 2022, 22:39

Cunoscand predicțiile lui Popescu la proprile-i afaceri, este mai mult decat sigur ca Franta va castiga cu 1-0. Griezmann, din offside.

Cat esti de pr...oooost ma mir ca te mai esti in viata cu atata venin in tine ..tristule

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  16 Decembrie 2022, 23:05

GP unde i NP?

666piturca
666piturca  •  16 Decembrie 2022, 22:39

Cunoscand predicțiile lui Popescu la proprile-i afaceri, este mai mult decat sigur ca Franta va castiga cu 1-0. Griezmann, din offside.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close