FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Gică Popescu îl ia tare pe Giovanni Becali: „Nu știe nimic, nu are de unde” » Hagi, mărul discordiei

Gică Popescu, 53 de ani, președintele Viitorului, i-a răspuns lui Giovanni Becali (68), după ce fostul impresar a preconizat ce va face Gheorghe Hagi (56) din vară.
Gică Popescu, 53 de ani, președintele Viitorului, i-a răspuns lui Giovanni Becali (68), după ce fostul impresar a preconizat ce va face Gheorghe Hagi (56) din vară.

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2021 22:09 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 22:39

Gică Popescu, 53 de ani, președintele Viitorului, i-a răspuns lui Giovanni Becali (68), după ce fostul impresar a preconizat ce va face Gheorghe Hagi (56) din vară.

„Nu are de unde să știe Giovanni Becali ce e la Viitorul. Își dă cu părerea, dar nu știe nimic din ce e la club. Noi ne dorim să intrăm în play-off, chiar dacă este foarte greu. Trebuie să câștigăm toate meciurile până la final, e un obiectiv măreț. Avem nevoie de 5 victorii. De asta e fotbalul frumos, pentru că e imprevizibil. 

Noi nu am făcut niciodată comentarii negative despre Mircea! Eu nu am vorbit imediat după meci cu el, pentru că obișnuiesc să las o zi ca lucrurile să se așeze, să nu fie la cald. O să îi spun că acele declarații pe care le-a dat nu fac bine clubului. Ce vreau să fie clar este că nu separăm partea tehnică de cea administrativă, suntem în aceeași oală. Eu sunt căpitan de vas, dacă nu merg lucrurile bine, îmi asum”, a declarat Popescu, potrivit ProSport.

Giovanni Becali: „Hagi va antrena din vară la Viitorul”

Giovanni Becali, fost impresar al lui Gheorghe Hagi și Gică Popescu, a susținut azi că „Regele” va reveni în antrenorat începând cu sezonul viitor, chiar pe banca Viitorului.

„Gică a avut nevoie de o pauză pentru a-și încărca bateriile. A stat cu soția, a avut timp să meargă în SUA la fiică, a făcut sărbătorile cu Ianis. A încercat să probeze acest plan. A fost spaniolul, acum l-a adus pe Mircea Rednic. Dacă nu reușește, cred că va lua din nou hățurile în mână.

Viitorul e invenția lui, e copilul pe care l-a crescut. Cred că din vară Hagi va antrena la Viitorul. A vândut jucători și va mai vinde. Are copii născuți în 2004 sau 2005 care sunt căutați de cluburi”, a declarat Giovanni Becali în emisiunea „Digi Sport Matinal”. 

Clasament Liga 1: Viitorul, tot mai departe de play-off

Cum l-a amenințat Giovanni Becali pe Ianis Zicu: „«Rupi contractul și te întorci în România». Am început să plâng!”

Citește mai multe știri de actualitate:

O nouă răzbunare? Antrenorul care a răpus-o de două ori pe FCSB mai vrea o victorie contra lui Becali: „Nu e logic să-mi doresc asta?”

Ouzounidis a răbufnit după meci: „Nu se poate așa ceva! E lipsă de respect”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
557359368547447
Florin Alexandru  •  07 Martie 2021, 11:03

Puscarias CONTRA Puscarias!! Asistati de marele "REGE", eterna REZERVA !!

stefan..
stefan..  •  07 Martie 2021, 08:26

"Regele" :)))blatist al fotbalului românesc. Doar "pion" pe tabla lui Gigi Becali.

maistorkokir
maistorkokir  •  07 Martie 2021, 07:59

ce sens are sa puneti la articol o poza de acum 15,20 de ani?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează