FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FC BOTOȘANI 1-0

Ouzounidis a răbufnit după meci: „Nu se poate așa ceva! E lipsă de respect”

Marinos Ouzounidis (52 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, s-a plâns de programările din această etapă la finalul victoriei cu FC Botoșani, 1-0 +21   FOTO
Marinos Ouzounidis (52 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, s-a plâns de programările din această etapă la finalul victoriei cu FC Botoșani, 1-0

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2021 18:28 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 18:53

Marinos Ouzounidis (52 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, s-a plâns de programările din această etapă la finalul victoriei cu FC Botoșani, 1-0.

„Felicitări jucătorilor mei Au fost foarte disciplinați, le-am explicat că organizarea defensivă va fi importantă. Am fost disciplinați. Botoşani are o echipă care construiește de la portar. Am recuperat o minge sus şi am marcat. Am lucrat la asta.

Mi se pare că oamenilor care conduc Liga 1 nu le pasă de noi, de programul nostru. Nu se poate să jucăm marţi şi apoi vineri şi sâmbătă (n.r. referindu-se la echipa sa și la Chindia). Nu e corect. Trebuie să se gândească la echipele care joacă în Cupă. Avem nevoie de respect! Felicitări şi Chindiei care a fost într-o situație asemănătoare și a câștigat”, a declarat Ouzounidis la Telekom Sport.

Craiova a jucat marți în Cupă, contra Chindiei (1-0), în faza sferturilor. Târgoviștenii au deschis etapa vineri (1-0 vs. Sepsi), în vreme ce oltenii au fost programați sâmbătă în Liga 1.

Craiova, matematic în play-off

După succesul cu FC Botoșani, Craiova și-a asigurat prezenta în play-off - cu 4 etape înainte de final - pentru a 5-a oară consecutiv. În faza Ligii 1 care va decide campioană se vor regăsi sigur alte două formații, FCSB și CFR Cluj.

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+17 FOTO

Clasament Liga 1

Sorin Cârțu, după ședința LPF. Ce spune despre greșelile de arbitraj

Citește mai multe știri din Liga 1:

Marius Croitoru și-a urecheat fotbaliștii, după înfrângerea din Bănie: „Ce mare echipă e Craiova? Visăm pe teren!”

Probleme pentru Toni Petrea înainte de FCSB - Gaz Metan » Jucătorul care n-a putut fi recuperat la timp

Record în Liga 1, după golul din Craiova - Botoșani! Cel mai tânăr marcator din acest campionat a adus victoria oltenilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
firaldo
firaldo  •  07 Martie 2021, 08:38

Oare cum reacționau MM sau Mini Iordănescu dacă echipa lor era programata în asa fel ?Cum reacționat dacă erau programati precum Chindia?Nu mai vad "jurnalisti" de la gsp sa facă calcule la minute cine joaca mai des.

albalbastru72
albalbastru72  •  07 Martie 2021, 02:10
Postat de 03101956 pe 06 Martie 2021, 20:37

Craiova Minima..... cea mai urata echipa a momentului!! Despre Cirtu, numai de bine....... Un guraliv, lăudăros, viseaza și doar atât.

Nu mai fura curent ca e ilegal.

fabius_2014
fabius_2014  •  06 Martie 2021, 20:50
Postat de 03101956 pe 06 Martie 2021, 20:37

Craiova Minima..... cea mai urata echipa a momentului!! Despre Cirtu, numai de bine....... Un guraliv, lăudăros, viseaza și doar atât.

Crezi ca exista ceva mai urat ca FCSB ? MM reprezinta ridicolul absolut.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close