FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FC BOTOȘANI 1-0

Marius Croitoru și-a urecheat fotbaliștii, după înfrângerea din Bănie: „Ce mare echipă e Craiova? Visăm pe teren!”

Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani
Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2021 17:58 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 18:34

Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul lui FC Botoșani, a răbufnit după înfrângerea echipei sale de la Craiova, 0-1 cu CS Universitatea.

În Bănie, Ștefan Baiaram i-a răpus pe moldoveni cu un gol reușit în minutul 42. Trupa lui Marius Croitoru nu a mai câștigat de 3 meciuri în Liga 1 și tremură pentru accederea în play-off, cu 4 meciuri înainte de finalul sezonului regular. Ca atare, Croitoru și-a criticat jucătorii la finalul partidei și a încercat să îi trezească la realitate, aceea că obiectivul nu a fost încă atins. 

Marius Croitoru, după Universitatea Craiova - FC Botoșani

„Momentul impune o astfel de discuţie. Nu e normal să avem atitudinea asta, este o atitudine de calificare în play-off. Le-am explicat că nu suntem în play-off, iar azi am jucat cu o echipă care era de bătut. Noi încă visăm. În prima repriză nu am fost maturi, nu am arătat ca o echipă care vrea să joace în play-off. Ce mare echipă e Craiova să mă tem de ea? Joc cu Real Madrid? E o echipă bună şi nimic altceva.

Se întâmplă să tragi de timp, şi noi am făcut-o. În ultimele minute se poate întâmpla orice, nu am de ce să fiu supărat pe jucătorii Craiovei. Şi noi am făcut asta în alte momente. Sunt supărat pe atitudinea jucătorilor mei, nu pe Craiova. Cu o astfel de atitudine nu poţi să ajungi în play-off, nu ai cum. Ar trebui să se trezească, iar situaţia nu e un care să ne ofere confortul punctelor. Avem meciuri grele”, a declarat Croitoru la microfonul Telekom Sport.

David Croitoru încet, dar sigur se impune. Nu doar el, ci şi ceilalţi copii. E normal să creşti când ai ritm, are nevoie de timp, de sprijin, de minute, noi facem asta la Botoşani. A făcut un meci bun 20 de minute. Sunt mulţumit de el 
- Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

Pentru FC Botoșani urmează un meci pe teren propriu cu Sepsi, una dintre celelalte echipe care și-a depus candidatura pentru play-off.

VIDEO. Mahmoud Al-Mawas: „Marius Croitoru e maniac în ofensivă! Un tip puternic și inteligent”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Probleme pentru Toni Petrea înainte de FCSB - Gaz Metan » Jucătorul care n-a putut fi recuperat la timp

Record în Liga 1, după golul din Craiova - Botoșani! Cel mai tânăr marcator din acest campionat a adus victoria oltenilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
171064114439619
Adrian Ciopraga  •  07 Martie 2021, 15:14

Țăranul tot țăran rămâne. Prostul tot prost e până la final.

629690994563561
Sutiman Ilie  •  07 Martie 2021, 14:56
Postat de firaldo pe 07 Martie 2021, 08:28

Ciudat...nu l-am văzut pe Croitoru si pe jucătorii sai asa războinici cu FC Fcsb.

Nici nu vor fi. Pana nu se va schimba conducerea tari ăștia, în care implicarea la o alta echipă sa fie pedepsită grav, pana atunci Becali poate face tot. Pana la urma sunt bani omului, dacă le da sa fie sănătoși. De asta m-am întrebat, ce mare echipa este când în ultimul timp nu au făcut nimic, chiar dacă și-au dat viata pe teren în slujba lui Becali. Fotbalul la noi este infect, conducerea fotbalului romanesc este infecta. Se cearta între ei și nu fac nimic util z dar baga cluburilor pe gat copii sa crească. De ce ași crește eu copii când investesc? Este ca la *** în România, niște clanțe la FRF se cred atotputernici, eu cred ca tot impune FRF sa nu se ia în calcul. Asa stricam jucători, nu-i facem mai buni. Ce mare brânză facem că-i băgăm 3 minute și apoi ii scoatem, mai rău le facem. Sa joace la liga a 2-a sa poată sa crească, nu să-i stricam pe bancă

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  07 Martie 2021, 13:40

“Ce mare echipa este Craiova”Nu ți-e bai Rușine -sluga a lui fcsb?Pai anul acesta Universitatea va luat patru puncte și va eliminat din cupa!Apoi ce performante ați avut voi o echipa de slugi?La Botoșani ați câștigat de vreo trei ori cu arbitrii!Dute și mulge caprele și apoi pe Efime și Eftimie pe tine nerușinatul!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează