FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Popescu îl critică pe arbitrul Marius Avram: „I s-au destupat urechile pe culoar și l-a eliminat pe Anghel?”

Articol de GSP - Publicat marti, 01 octombrie 2019 18:54

Gică Popescu, 51 de ani, președintele celor de la Viitorul, a comentat scandalul dintre Nicușor Bancu și Bradley de Nooijer, din Craiova - Viitorul 3-1. 

  • Bradley de Nooijer (21 de ani) îl acuză pe Nicușor Bancu (27 de ani), căpitanul oltenilor, care l-ar fi numit „cioară împuțită”

Gică Popescu a comentat maniera de arbitraj a centralului Marius Avram, pe care l-a criticat pentru că l-a eliminat pe antrenorul Cătălin Anghel, dar nu a auzit ce a spus Bancu.

„Maniera de arbitraj nu a fost deloc echidistantă! Mă refer la eliminarea antrenorului nostru. Dacă a auzit înjurăturile lui Anghel, atunci ar fi trebuit să audă și înjurăturile de la faza în care noi susținem că Bradley de Nooijer a fost jignit de către Nicușor Bancu.

Trebuia să-i elimine pe toți, dacă au greșit și dacă au înjurat, inclusiv pe De Nooijer, deși sunt convins că băiatul n-a făcut nimic. Noi vrem ca toate echipele să fie arbitrate cu aceeași unitate de măsură. 

Când a fost acel meleu, Avram nu a auzit că Bancu a înjurat. Arbitrii aud doar ce vor?! Avram nu a auzit pe teren, dar i s-au destupat urechile pe culoar și l-a eliminat pe Anghel?! Cătălin Anghel este un tip respectuos”, a declarat Gică Popescu la TV Digi Sport.

Citește și:

Prima reacție a lui Bradley De Nooijer, după incidentul rasist de la Craiova: „Sunt profund afectat, nici acum nu recunoaște Bancu?”

CNCD s-a autosesizat după un articol GSP în cazul de rasism cu Nicușor Bancu + Jucătorul Craiovei riscă o pedeapsă cruntă în Liga 1! 

Reacție vehementă a oltenilor după acuzele de rasism la adresa lui Nicușor Bancu: „Mâine vom sesiza comisiile FRF pentru a lua măsuri împotriva mincinoșilor!” 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  02 Octombrie 2019, 12:24

Da pe infra asta cine-l suspenda?

ren999
ren999  •  02 Octombrie 2019, 11:13

bineinteles ca lumea trebuie sa creada neaparat ce spun doi jucatori de la viitorul si infractorul iesit recent din inchisoare gica popescu. iar un site despre gigi becali se inflameaza pe teme de rasism. va mai aduceti aminte de stapanul vostru si de malonga parfait? l-ati tras tare de urechi atunci, v-ati indignat cu totii? niste *** ipocrite cu standarde duble si pretentii de intelectuali, asta sunteti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kingdon
kingdon  •  02 Octombrie 2019, 08:46

*** de la Calafat, ai scos capul? Ala cu par implantat si vopsit? Taci *** rasule...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează