FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCU CRAIOVA

VIDEO Gică Popescu numește favorita în „finala” pentru play-off, dintre Sepsi și FCU Craiova: „Văd un alt tonus la ei”

Gheorghe Popescu (55 de ani), președintele celor de la Farul Constanța, consideră că FCU Craiova 1948 este favorită în meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, partidă decisivă în vederea obținerii poziției a șasea, ultima care duce în play-off-ul Superligii. +4   FOTO
Gheorghe Popescu (55 de ani), președintele celor de la Farul Constanța, consideră că FCU Craiova 1948 este favorită în meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, partidă decisivă în vederea obținerii poziției a șasea, ultima care duce în play-off-ul Superligii.

Articol de , , - Publicat marti, 14 martie 2023 13:12 / Actualizat marti, 14 martie 2023 13:28

Gheorghe Popescu (55 de ani), președintele echipei Farul Constanța, consideră că FCU Craiova 1948 este favorită în meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, partidă decisivă în vederea obținerii poziției a șasea, ultima care duce în play-off-ul Superligii. 

  • După decizia Comisiei de Recurs, Sepsi - FCU Craiova se rejoacă din minutul 0. Partida are loc joi, de la ora 21:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport
Costel Pantilimon, despre conflictul cu Mirel Rădoi, de la națională: „M-a făcut să înțeleg că poate unii au deja lucrurile stabilite” + Exemplul de la Manchester City: „Mancini și-a călcat pe orgoliu cu Tevez”
GSP LIVE
Costel Pantilimon, despre conflictul cu Mirel Rădoi, de la națională: „M-a făcut să înțeleg că poate unii au deja lucrurile stabilite” + Exemplul de la Manchester City: „Mancini și-a călcat pe orgoliu cu Tevez”

Gheorghe Popescu crede că FCU Craiova 1948 este favorită în fața lui Sepsi: „Văd un alt tonus la ei” 

„Eu cred că, așa cum am văzut ultimele două meciuri, Craiova are prima șansă, ca evoluție, ca jucători. Văd un alt tonus la Craiova, are și un punct avans și, din trei rezultate, două îi sunt favorabile: egalul și victoria. 

O văd pe Craiova favorită”, a declarat Gheorghe Popescu, după o vizită făcută la Muzeul Fotbalului din București, alături de Constantin Bogdan Matei, șeful Comisiei pentru Tineret și Sport, dar și de alți reprezentanți ai Senatului. 

Meciul Sepsi - FCU Craiova, din etapa a 23-a, întrerupt de arbitrul Andrei Chivulete din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oltene, se rejoacă joi, la Sfântu Gheorghe, din minutul 0. 

Comisia de Recurs a FRF a anulat decizia dată de Comisia de Disciplină, 3-0 pentru Sepsi la „masa verde", dar a rămas valabilă măsura interzicerii galeriei FCU sau a propriului grup de suporteri pentru șase jocuri disputate în deplasare sau pe teren neutru. 

Suporterii lui FCU Craiova, la meciuri fără însemnele clubului 

Cu toate astea, fanii FCU și-au însoțit echipa în deplasări, pe cont propriu. Au fost câteva zeci la meciul cu Chindia (0-0), de la Ploiești, și peste 1.000, duminică, la partida cu Hermannstadt (0-1). 

Suporterii olteni n-au voie să intre pe stadion cu însemnele clubului, cu fulare, steaguri, mesaje și alte accesorii specifice galeriilor din peluză. Fără tobe, fără portavoce sau alte instrumente de amplificare. 

Biletele la Sepsi - FCU Craiova se pun în vânzare azi 

Cei de la Sepsi sunt în alertă. Covăsnenii se așteaptă ca fanii Craiovei să cumpere bilete și la „finala pentru ultimul loc în play-off". Organizatorii pun de azi în vânzare tichetele, iar legea nu le permite să-i blocheze pe cei care țin cu FCU. 

Din informațiile GSP, vor fi disponibile 6.700 de tichete. Sepsi are 800 de abonați. Conform protocolului în astfel de cazuri, sectorul oaspeților este închis. Sepsi îl poate deschide doar pentru propriii suporteri în cazul în care există solicitări. 

„Ar fi bine ca Sepsi să ceară LPF să poată să vândă bilete fanilor Craiovei într-un sector separat, pentru a nu sta amestecați printre suporterii lui Sepsi. S-ar evita astfel posibile incidente", transmit fani olteni care vor să-și însoțească echipa la Sf. Gheorghe. 

Clasamentul actualizat din Superliga 

Citește și: 

Giovanni Becali, impresionat de condițiile de la CFR Cluj: „Sunt peste Serie A și Franța” + „Varga plătește lunar 160.000 de euro doar pentru funcționari”

Un fost antrenor de la FCSB dezvăluie cum l-a ajutat pe MM Stoica să-l dea afară pe Victor Pițurcă: „A zis «Băi, nu-i locul meu aici! Eu vreau mai mult!»”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
Shogun01
Shogun01  •  14 Martie 2023, 15:17
Postat de bunicu pe 14 Martie 2023, 14:07

Sângele apă nu se face Olteanul e oltean până când ajunge mare laudă tot pe cei din neamul lui sau se pune bine pentru a primi puncte de la concetățenii lui în calitate de Președinte la Farul fost Viitorul.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bunicu
bunicu  •  14 Martie 2023, 14:07

Sângele apă nu se face Olteanul e oltean până când ajunge mare laudă tot pe cei din neamul lui sau se pune bine pentru a primi puncte de la concetățenii lui în calitate de Președinte la Farul fost Viitorul.

papora
papora  •  14 Martie 2023, 13:34

jiculee!!vezi că este ligah'întâi!!nu cel de la poarta albă....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează