FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Giovanni Becali, impresionat de condițiile de la CFR Cluj: „Sunt peste Serie A și Franța” + „Varga plătește lunar 160.000 de euro doar pentru funcționari”

FOTO: Giovanni Becali, Neluțu Varga și Marius Bilașco
FOTO: Giovanni Becali, Neluțu Varga și Marius Bilașco

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2023 10:30 / Actualizat marti, 14 martie 2023 15:06

Giovanni Becali (70 de ani) a fost prezent la derby-ul Clujului, câștigat de CFR cu 4-0. Impresarul i-a urmărit atent pe jucătorii formației din Gruia, iar la final a purtat mai multe discuții cu patronul Nelu Varga.

Acesta a fost impresionat de birourile grupării feroviare și a ținut să-l laude pe Varga pentru eforturile financiare întreprinse pentru a face performanță la club.

Fanii Rapidului amenință, după ce n-au fost lăsați să intre mai mulți decât prevede regulamentul pe stadionul de la Ovidiu
RAPID
Fanii Rapidului amenință, după ce n-au fost lăsați să intre mai mulți decât prevede regulamentul pe stadionul de la Ovidiu

Giovanni Becali: „Varga face imposibilul pentru CFR Cluj”

„Neluțu Varga este un patron care face imposibilul să țină acest club. Acum am vizitat birourile de la club și sunt peste cele din Serie A! Poate chiar și peste cele din fotbalul francez. Poate stadioanele sunt altfel în acea parte. Nici nu mai știi cum trebuie să ajungi pe lojă. Sunt la nivelul celor din Anglia”, a spus Giovanni Becali, după finalul partidei. 

„Nu știu dacă le-au făcut cei dinaintea domnului Varga, dar e bine că le păstrează. Domnul Varga face un efort extraordinar de a ține clubul. Plătește lunar 160.000 de euro pe lună doar pentru funcționari. Vă dați seama ce mai înseamnă restul de salarii și prime pentru câștigarea campionatului”, a mai adăugat Giovanni Becali.

Giovanni Becali: „Singurii tineri sunt Petrila și Krasniqi ”

Giovanni Becali i-a urmărit pe jucătorii CFR-ului și a precizat care ar putea fi următoarele sale ținte de la campiona României.

„Eu mă uit doar după jucători tineri. În acest caz la CFR Cluj sunt doar Krasniqi și Petrila. Ceilalți sunt jucători experimentați, de care Dan Petrescu se desparte foarte greu”, a mai spus Giovanni Becali.

Citește și alte știri:

MM Stoica, după declarațiile lui Leo Strizu de la GSP Live: „Cred că e cineva în spatele lui care îl pune să facă asta”

14 fotbaliști roș-albaștri la echipele naționale? FCSB ar putea doborî în această săptămână două recorduri all-time!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
dodo001
dodo001  •  15 Martie 2023, 21:24
Postat de VardyParty pe 14 Martie 2023, 23:02

Makes sense. NOT. Sau poate, in Cluj.

Pai lui Roger ce sa-i faci, ca efectiv a plecat, a cerut sa fie liber si apoi s-a dus la UTA, desi I s-a propus sa mearga la schimb cu Otele. El a vrut sa ia ba I si de la CFR si de la UTA. Pai atunci sa astepte pana ii va primi.

VardyParty
VardyParty  •  14 Martie 2023, 23:02
Postat de dodo001 pe 14 Martie 2023, 22:30

Toti au fost platiti. Nu a plecat unul neplatit, iar cei care nu au fost platiti la inceput au fost niste nesimtiti care au plecat cu cearta. Pai atunci, de ce sa te platesc acum, obliga-ma! Si cand au fost obligati de lege sau decizie finala , au platit. De ce sa ma stresez eu, daca tu esti nesimtit? Pai ia fa tu toate demersurile, obliga-ma.

Makes sense. NOT. Sau poate, in Cluj.

dodo001
dodo001  •  14 Martie 2023, 22:33
Postat de legio.sud pe 14 Martie 2023, 13:01

Ești în suita de tâmbițași ai lu’ varga sau tu îi torni în pahare …

Da , exact. Doar şampanie curge la club. De vreo 6 ani! :)))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează