FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, după declarațiile lui Leo Strizu de la GSP Live: „Cred că e cineva în spatele lui care îl pune să facă asta”

Mihai Stoica/ foto: Imago Images
Mihai Stoica/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2023 20:58 / Actualizat marti, 14 martie 2023 00:16

MM Stoica a vorbit din nou despre Leo Strizu. Fostul antrenor de la FCSB a fost invitat la ediția de pe 13 martie a emisiunii GSP Live și l-a criticat pe managerul roș-albaștrior, după ce fusese jignit la TV de MM.

MM Stoica a refuzat să comenteze declarațiile lui Strizu, dar este de părere că fostul antrenor de la FCSB a fost împins de la spate de cineva pentru a ieși în față.

„Nu pot să comentez așa ceva. Totul e o minciună. A spus numai aberații. Cred că e cineva în spatele lui și îl pune să facă asta”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Leo Strizu, dezvăluiri din vestiarul FCSB: „Mi-a zis cineva: «Nu-i spune nimic lui MM Stoica, că nu e în toane bune». Păi, ce faceți dacă mereu e în toane proaste?”
GSP LIVE
Leo Strizu, dezvăluiri din vestiarul FCSB: „Mi-a zis cineva: «Nu-i spune nimic lui MM Stoica, că nu e în toane bune». Păi, ce faceți dacă mereu e în toane proaste?”

Leo Strizu, fost antrenor FCSB, în direct la GSP Live: „Mihai Stoica nu m-a prezentat în fața echipei. Nici cu cel mai mare dușman al meu nu aș fi procedat așa ”

„Știam că nu mă vrea MM Stoica la echipă. El m-a ajutat să revin în 2021 în cadrul clubului, la echipa a doua. El a discutat și cu Gigi. Sunt 100% convins că MM Stoica a contribuit decisiv să mă reîntorc.

Eu știu să iert. Toată lumea greșește. Dar eu cu MM Stoica am avut o relație extraordinară, când am lucrat la Galați împreună. Eu întotdeauna l-am luat pe MM de când am lucrat la Galați (n.r. - Oțelul) împreună.

Și eu am greșit, dar nu am fost răzbunător. Când ne-am întâlnit în 2021, am stat de vorbă mai mult și am povestit. Ne-am îmbrățișat ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic între noi. Mi-a zis: «Hai să lucrăm împreună, am nevoie de un antrenor la echipa a doua, iar tu ești mai exigent».

Ne-am întâlnit a doua sau a treia zi la o cafea. A rămas că amândoi uităm diferendele dintre noi, mai ales că avem o vârstă. Sperăm că vom face împreună ceva, poate nu la fel de multe cum am făcut altădată, speram că prietenia noastră se sudează. La început, totul a fost bine, frumos, dar bineînțeles că o ciorbă reîncălzită nu mai are gustul de prima dată.

Eu aveam problemele cu echipa a doua, el era la echipa mare. Vorbeam cu el înaintea jocurilor doar când veneau jucători de la echipa mare. A venit momentul în care, după plecarea lui Dică, Gigi a vrut să pună antrenor”.

Leo Strizu: „Teia i-a spus lui Gigi Becali: «Ce tot cauți antrenor cu licență? Îl ai pe Leo în club»”

„Eu eram în cadrul clubului, Teia Sponte era la o discuție cu Gigi și căuta antrenor. Gigi primea tot felul de telefoane. Teia i-a spus: «Ce tot cauți antrenor cu licență? Îl ai pe Leo în club» MM i-a zis lui Gigi că niciodată nu m-a vrut. Eu știam că voi fi pus, dar nu am discutat deloc cu MM Stoica. 

Mi se părea normal ca, dacă tot am început o colaborare, să-mi facă o intrare în echipă. A fost meciul de la Botoșani (n.r. - FC Botoșani - FCSB 2-3). Marți m-am dus la echipă, miercuri am plecat la Botoșani și joi am avut meciul. Miercuri m-am dus la echipă. Numai Pintilii m-a prezentat în fața jucătorilor. 

Nici cu cel mai mare dușman al meu nu aș fi procedat așa, dacă eram în locul lui Stoica. Ce m-a deranjat a fost faptul că, la câte am făcut noi împreună, putea să zică de la început: «Bă Leo, eu nu sunt de acord să vii la echipa mare a clubului, să lucrăm împreună. 

Sunt de acord să fii în cadrul clubului, să fie o distanță între noi, dar nu trebuie să vii sau să te apropii de staff-ul echipei mari». Putea să-mi spună lucrurile astea și înțelegeam”, a dezvăluit Leo Strizu, la emisiunea moderată de Costin Ștucan.

Citește și:

Întrebarea lui Costin Ștucan care l-a enervat pe Leo Strizu: „Pintilii? Vrei să mă iei la mișto?”

„Ce fotbal știe MM Stoica? El a izbutit în fotbal prin certuri! Când a analizat ultima dată o fază?” » Leo Strizu nu-l menajează pe oficialul FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
alenb
alenb  •  14 Martie 2023, 13:07

Stoica mai are putin si zice ca nici nu-l cunoaste pe Strizu, daramite sa fi fost tovarashi de matrapazlacuri )).

nicto
nicto  •  14 Martie 2023, 07:46

probabil ca este... dar tu poti spune orice despre el? pe cine ai in spate?

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  14 Martie 2023, 07:27

Are dreptate meme, in spatele lui Strizu se afla Adevarul

Vezi toate comentariile (7)
Comentează