FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV / foto + video „Ce fotbal știe MM Stoica? El a izbutit în fotbal prin certuri! Când a analizat ultima dată o fază?” » Leo Strizu nu-l menajează pe oficialul FCSB

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2023 10:26 / Actualizat luni, 13 martie 2023 13:15

Invitat la GSP LIVE, Leo Strizu, antrenorul care și-a dat demisia de la FCSB, a vorbit despre Mihai Stoica, managerul general și despre cunoștințele sale în fotbal.

Tehnicianul care se află în conflict cu oficialul echipei roș-albastre spune că-l apreciază pe Mihai Stoica pentru cunoștințele sale, dar spune că nu poate fi considerat analist TV pentru că nu explică modul în care se desfășoară o fază.

În plus, Leo Strizu declară că Mihai Stoica s-a făcut remarcat doar ca urmare a conflictelor avute cu diverși conducători importanți din fotbal.

Leo Strizu, fostul antrenor de la FCSB, dezvăluiri la GSP Live: „Mihai Stoica nu m-a prezentat în fața echipei. Nici cu cel mai mare dușman al meu nu aș fi procedat așa”
GSP LIVE
Leo Strizu, fostul antrenor de la FCSB, dezvăluiri la GSP Live: „Mihai Stoica nu m-a prezentat în fața echipei. Nici cu cel mai mare dușman al meu nu aș fi procedat așa”

Leo Strizu e categoric: „Ce fotbal știe MM Stoica? El a izbutit în fotbal prin certuri”

„Eu știu cine e MM Stoica. Eu știu cum s-a ridicat. Când s-a ridicat, a avut performanțe extraordinare? La Galați a avut rezultate extraordinare? Ok, a luat titlul cu Urziceni, au fost performanțe la Steaua. Dar care e meritul lui Dan Petrescu? Care e meritul lui Olăroiu sau Reghecampf în acele performanțe?

El știe fotbal. Ce anume știe? E foarte documentat. Îți vorbește de club, de jucători, de antrenori. E bun, e enciclopedie. Dar credeți că putem merge la echipă și să spunem povești nemuritoare în vestiar? 

El e analist TV, da? Spuneți-mi și mie, când a analizat el ultima dată o fază? Să o descompună din punct de vedere tactic. Că e vorba de un atac pozițional, că e vorba de un contraatac... Când a făcut asta vreodată? Când a spus «A plecat mingea din punctul A, a trecut prin punctele B și C și a ajuns în punctul D»? Sau «A avut viteză acțiunea» sau «De ce s-a oprit faza la punctul C»? Când? Ilie Dumitrescu le spune. Vezi altceva la Ilie.

Eu nu am spus că MM e fraier sau prost. Din contră, e băiat deștept. El a plecat la luptă și a izbutit în fotbal prin certuri. El a știut la cine să se dea. Dacă se certa cu un președinte mic, nu ieșea în evidență. A mers pe ideea «Dacă mă dau la șmecheri, mă apreciază lumea». Certuri cu Dumitru Dragomir, Liță Dumitru, Gigi Becali ... Are victime și prin presă. S-au pus cu el și a terminat el în picioare.

Eu nu am spus niciodată că nu se pricepe la fotbal sau e prost. Dar când jucam la Brașov, eu, ca simplu fotbalist, aveam atribuții mai mari decât are el la Steaua ca manager. 

Eu eram jucător la Brașov și venea Romică Pașcu și spunea «Ocupă-te de arbitri în seara asta. Eu îți țin până la 10 seara și după te ocupi tu». Controlam echipa. Adică știam că aveam probleme cu banii, iar Romică spunea «Vezi ce le zici. Nu le pot da banii săptămâna asta». Eu îi strângeam pe băieți și vorbeam cu ei. Și la meciurile la care existau reciprocități mi se spunea «Du-te, vorbește și garantează!». Și multe. Vorbeam și despre transferuri. O dată nu m-a ascultat Romică Pașcu și a avut probleme. I-am zis să nu pună un anumit antrenor”, a spus la GSP LIVE Leo Strizu

MM nu a fost implicat și nu a luat parte la blaturi. Că am făcut și noi câte ceva pentru a scăpa echipa de la retrogradare e altceva. Ce am făcut? Am muncit zi și noapte (n.r.- râde).

- Leo Strizu

Citește și: 

Tavi Popescu, mesaj războinic înainte de play-off: „Trebuie să le arătăm cine este Steaua”

„Gigi mută foarte bine” » Ce a remarcat Ilie Dumitrescu în FCSB - Sepsi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
legio.sud
legio.sud  •  13 Martie 2023, 13:42
Postat de agiler pe 13 Martie 2023, 12:02

Circ între două nimicuri care se cred ceva important.La asta se rezumă tot sportul românesc nu doar la fotbal.Daca stai și analizezi la mai toate federațiile și discipline sportive cel mai bun e cel mai tare în parcare.Intre timp sportul romanesc a ajuns o mizerie înghițita de mocirlă.Ce a fost sportul românesc în era comunistă și ce a ajuns în așa zisa democrație.Si nu spun asta pentru că aș susține comunismul.Dar atunci era un respect și nimeni nu își permitea să facă circ.Atunci trebuia să faci performanță sportivă.Plus se făcea sport ca lumea în școli și licee.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

joscenzura
joscenzura  •  13 Martie 2023, 13:31

Citat din text: când jucam la Brașov, eu, ca simplu fotbalist, aveam atribuții mai mari decât are el la Steaua ca manager. Și la meciurile la care existau reciprocități mi se spunea «Du-te, vorbește și garantează!» Te-ai autodenuntat aici. Are dreptate MM cu asta

Netherlands88
Netherlands88  •  13 Martie 2023, 13:13

I-am zis să nu pună un anumit antrenor”, a spus la GSP LIVE Leo Strizu, care a lucrat cu Strizu și la Oțelul Galați. ... Leo Strizu, care a lucrat cu Strizu și la Oțelul Galați. Curat murdar coane Fanica!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează