FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / FOTO Leo Strizu, dezvăluiri din vestiarul FCSB: „Mi-a zis cineva: «Nu-i spune nimic lui MM Stoica, că nu e în toane bune». Păi, ce faceți dacă mereu e în toane proaste?”

Leo Strizu (55 de ani), fostul antrenor din acte al FCSB-ului, a dezvăluit, în direct la GSP Live, momente incredibile petrecute la vicecampioana României, dar și detalii legate de relația acestuia cu Mihai Stoica, managerul general al clbului.
Leo Strizu (55 de ani), fostul antrenor din acte al FCSB-ului, a dezvăluit, în direct la GSP Live, momente incredibile petrecute la vicecampioana României, dar și detalii legate de relația acestuia cu Mihai Stoica, managerul general al clbului.

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2023 10:06 / Actualizat luni, 13 martie 2023 16:13

Leo Strizu (55 de ani), fostul antrenor din acte la FCSB, a dezvăluit, în direct la GSP Live, momente incredibile petrecute la vicecampioana României, dar și detalii legate de relația acestuia cu Mihai Stoica, managerul general al clubului. 

Leo Strizu, fostul antrenor de la FCSB, dezvăluiri la GSP Live: „Mihai Stoica nu m-a prezentat în fața echipei. Nici cu cel mai mare dușman al meu nu aș fi procedat așa”
GSP LIVE
Leo Strizu, fostul antrenor de la FCSB, dezvăluiri la GSP Live: „Mihai Stoica nu m-a prezentat în fața echipei. Nici cu cel mai mare dușman al meu nu aș fi procedat așa”

Leo Strizu, fostul antrenor de la FCSB, în direct la GSP Live: „Dacă Mihai Stoica crede că am dorit să fac mai multe decât să fiu antrenorul din acte să vină și să spună”

„Plecam la un meci din bază și ultimul care nu venise era Stoica. Am întrebat pe cineva de lângă mine și-mi zice: «Nu vine, se duce direct la stadion?» «Te rog eu frumos, măi Leo, nu îi spune absolut nimic, pentru că nu e în toane bune, toată ziua a fost nervos».

Pai dacă voi vă duceți la uși și bateți și întrebați cum e șeful azi și el e în toane proaste, ce vă faceți? Cred că era înainte de meciul cu Craiova (n.r. - FCSB - CSU Craiova 1-1).

 În ultimul timp nici nu mai vorbeam cu Stoica. Era mai bine dacă ne certam, pentru că și el spunea of-ul lui și eu pe al meu. Era cel mai bine pentru amândoi. Eu am puterea să nu mă cert cu tine. Întorc spatele și plec. 

+22 FOTO

Pot și să mă cert față în față cu tine și să ajungem la alte durități. El nu avea cum să accepte să mă apropii de echipă. Când iese din bază, rolul lui s-a terminat. El nu are cum să nu accepte ce spune Gigi”, a declarat Leo Strizu, la GSP Live. 

Leo Strizu, fost antrenor FCSB: „Tot ce se întâmplă la FCSB are urechi” 

Ulterior, Leo Strizu a vorbit și despre programul pe care îl avea la echipa roș-albastră. 

„Eu, în primă fază, veneam dimineața la 9, mergeam la Pintilii, ne beam cafeaua, salutam staff-ul, mergeam în vestiar și ziceam «bună dimineața băieților» și după plecam. După apăreau alte discuții. 

Mihai Stoica a zis în presă: «Strizu nu poate să fie antrenor la noi, el vrea mai mult». Strizu nu a vrut niciodată mai mult. În prima etapă (n.r. - când a venit la FCSB) am înțeles despre ce e vorba. În a doua etapă dacă nu era Teia (n.r. -Sponte) plecam. 

Poate că am greșit că am intervenit la două meciuri, sau mi-am mai spus o părere pe bancă, sau am mai vorbit un lucru cu Pintilii. Tot ce se întâmplă la FCSB are urechi. Dacă Mihai Stoica a crezut că mi-am dorit mai mult să vină și să spună”, a mai dezvăluit fostul antrenor de la FCSB, la emisiunea lui Costin Ștucan. 

Citește și: 

FRF încă îl susține pe Andrei Chivulete după Sepsi - FCU Craiova » Forul lui Răzvan Burleanu, explicații pentru GSP după decizia Comisiei de Recurs

Tavi Popescu, mesaj războinic înainte de play-off: „Trebuie să le arătăm cine este Steaua”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează