FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

EXCLUSIV Gică Popescu a confirmat transferul lui Radaslavescu la FCSB + Ce se întâmplă cu Radu Boboc

Gică Popescu
Gică Popescu

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2022 16:16 / Actualizat joi, 04 august 2022 16:35

Gică Popescu, oficialul Farului, a vorbit despre negocierile cu FCSB pentru transferurile lui Eduard Radaslavescu (18 ani, mijlocaș ofensiv) și Radu Boboc (23 de ani, fundaș dreapta). 

Fostul mare internațional a declarat pentru GSP.ro că mutarea lui Radaslavescu este parafată. Cluburile s-au înțeles și pentru Radu Boboc, dar jucătorul nu a dat încă un răspuns.

Dan Șucu, încă un discurs extrem de dur la adresa lui Sepsi: „Echipa e susținută din toate părțile, nimic nu e sănătos din punct de vedere economic acolo”
RAPID
Dan Șucu, încă un discurs extrem de dur la adresa lui Sepsi: „Echipa e susținută din toate părțile, nimic nu e sănătos din punct de vedere economic acolo”

Gică Popescu a vorbit despre transferurile lui Radaslavescu și Boboc la FCSB

„Am bătut palma cu FCSB pentru transferul lui Radaslavescu. Vineri va fi la antrenamentul roș-albaștrilor. O să păstrăm și un procent, dar suma de transfer e fixă, nu depinde de anumite clauze.

Cu Boboc vom vedea ce va fi. Noi ne-am înțeles cu FCSB, dar rămâne de văzut dacă vrea și jucătorul să meargă acolo. Mă voi întâlni cu Radu și voi vedea ce-și dorește el”, a spus Gică Popescu pentru GSP.

Cine e Radaslavescu, noul jucător de la FCSB

Radaslavescu a debutat în Liga 1 în sezonul trecut, când a bifat 24 de meciuri, un gol și o pasă de gol. El a jucat un meci și în acest sezon pentru Farul, în egalul cu Chindia Târgoviște, 0-0, din etapa #3.

În 2021, Radaslavescu a bifat și două apariții în naționala U19, marcând un gol. De asemenea, mijlocașul ofensiv a jucat 3 meciuri și pentru România U20, pentru care a înscris de 3 ori și a oferit două assist-uri.

500.000 de euroeste cota lui Radaslavescu, potrivit transfermarkt.com

Boboc a mai fost dorit la FCSB 

Boboc a mai fost și în trecut pe lista de transferuri a lui Gigi Becali la FCSB, alături de Virgil Ghiță, însă patronul roș-albaștrilor nu a mai continuat negocierile pentru cei doi fotbaliști ai lui Hagi: „Boboc îmi place, e bun și pe stânga, dar și pe dreapta”, spunea Becali în 2020

Fundașul dreapta este un jucător crescut de Academia lui Gheorghe Hagi. El a debutat în Liga 1 în sezonul 2018-2019, iar de atunci a bifat 113 apariții în prima ligă. În acest sezon a jucat doar în prima etapă, în victoria cu FCU Craiova, scor 2-1.

Boboc nu a debutat încă la naționala de seniori, dar a făcut parte din lotul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde a jucat două meciuri.

1,3 milioane de euroeste cota lui Boboc, potrivit transfermarkt.com

Citește și alte știri din Liga 1:

Dan Șucu, rafală de reproșuri în conferință: „Știți cât îmi trebuie să primesc o autorizație de construcție? De ce nu intervine ministerul?”

Dan Șucu, deranjat de ce se întâmplă la două echipe din Liga 1: „Nu mi se pare normal”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
elgabri
elgabri  •  05 August 2022, 11:29
Postat de istet10 pe 04 August 2022, 18:34

Ce griji ai tu! Sa fi venit vreo 4 de la Farul la Dinamo imprumut si sa le si plateasca constatenii salariile, ce bine ar fi fost, nu?

Numa mersi ca petarde avem si la Dinamo din belsug !!

istet10
istet10  •  04 August 2022, 18:34
Postat de elgabri pe 04 August 2022, 17:52

Transferuri pe filiera blatisto-puscariasa !!

Ce griji ai tu! Sa fi venit vreo 4 de la Farul la Dinamo imprumut si sa le si plateasca constatenii salariile, ce bine ar fi fost, nu?

tataika
tataika  •  04 August 2022, 18:09
Postat de elgabri pe 04 August 2022, 17:52

Transferuri pe filiera blatisto-puscariasa !!

Vezi de matineurile alea!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează