FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Gică Popescu, verdict în disputa dintre FC U Craiova și CS Universitatea Craiova: „E greu pentru mine, sunt atât de multe controverse” » Ce zice despre Mititelu

Gică Popescu a dat verdictul în disputa dintre FC U Craiova și CSU Craiova
Gică Popescu a dat verdictul în disputa dintre FC U Craiova și CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2020 08:54

FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, a promovat direct în Liga 2, după decizia FRF, iar patronul echipei visează deja la meciurile cu rivala CS Universitatea Craiova.

Gică Popescu, fost fundaș la „Știința”, a vorbit despre situația tensionată dintre cele două echipe și consideră că niciuna dintre cele două echipe nu este continuatoarea Universității Craiova, echipă la care a jucat în anii '90. 

„Eu ţin cu orice echipă din Craiova pentru că este oraşul unde am crescut fotbalistic enorm. E normal să ţin cu echipa din Craiova atunci când nu joacă contra echipei mele. Echipa la care eu am jucat este cea care a dispărut. Ea nu mai există pentru că ştim cu toţii că acea echipă a falimentat la un moment dat. Mă voi uita detaşat la meci (n.r. între FC U Craiova și CS Universitatea Craiova). Sunt două echipe din Craiova. E greu pentru că acolo sunt atât de multe controverse.”, a declarat Gică Popescu la TV Telekom Sport.

Gică Popescu îl laudă pe Adrian Mititelu

Fostul internațional a vorbit și despre Adrian Mititelu, finanțatorul FC U Craiova, și l-a lăudat pentru eforturile financiare făcute după ce echipa sa a fost dezafiliată. 

„Este de apreciat ce a făcut acest om. Faptul că a investit din nou sume importante în această dragoste imensă pe care o are faţă de Craiova este de apreciat”, a adăugat „Baciul”.

VIDEO. Liga 3 nu se mai reia! Cine promovează în Liga 2 + Ce se întâmplă cu Steaua

Citește mai multe știri despre FC U Craiova:

Adrian Mititelu, prima reacție după promovarea în Liga 2: „Abia aștept ora adevărului” + Ce l-ar face să renunțe la fotbal: „Văd lucrurile altfel acum”

EXCLUSIV Eugen Trică, antrenorul care a dus-o pe FC U Craiova în Liga 2 fără eșec: „Pe «Oblemenco» din septembrie!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  23 Mai 2020, 19:28

DREPTATE pentru Fotbal Club Universitatea 1948 adevarata STIINTA asa cum au stabilit definitiv si irevocabil instanțele judecatoresti dar si comisiile FIFA si UEFA.

2036290743290484
Ion Marin  •  14 Mai 2020, 10:41

Clanul Ceausescu , a pus si pe Gica Popescu , marca Steaua si EL asta are si el regrete ca nu a ramas , acolo, despre si despre cine vorbim?Un clan care a nenorocit poporul roman si a controlat totul si vad ca o *** ca Piturca le tine palma .IAR Craiova a uitat totul si l a primit inapoi , de asta suntem aici , asa suntem noi ramanii , uitam usor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2036290743290484
Ion Marin  •  14 Mai 2020, 10:37

Ba baieti , inca o data , Ciocul mic!Nu mai visati atata , cautati in arhivele M.Ap.N si veti vedea ca s au cheltuit foarte multi bani in STEAUA anilor 1965-1989, multa valuta , foarte multa , facuta prin truda si sudoarea poporului roman si ingropata in Ghencea , in nulitati precum Piturca si altii ca el .O cupa a campionilor , ZERO BARAT , pe langa cati bani s au investit acolo.In acei ani in Romania Clanul Ceausescu a fost si a facut legea, nu i mai puneti palma lui Valentin , ca si el a facut parte din clan , nu a stat la cozi si nici pe negura.PAI daca Morati investea atatia bani la Inter , cat s au investit la Steaua , lua 15 cupe ale campionilor , nu una cat au luat genaralii de la armata impreuna cu serviciul lor de securitate , care era mai tare ca al M.I , IMPREUNA CU CLANUL Ceausescu , care a investit enorm in aceasta mica jucarie cu care s au distrat 25 de ani pe seama muncii si a sudorii poporului roman.Bucurati-va fratilor de ea , e a Clanului Ceausescu , a portarului de la Intercontinental, a personajului de trista amintire Viorel Hrebengiuc, a fartilor Paunescu , a lui Piturca care a inmormantat Craiova .A fost gonit Ilie Balaci din Craiova ca un caine ,care afacut enorm pentru fotbalul craiovean si pe el tot Clanul Ceausescu l -a lucrat , iar Piturca "trimis de unii ", l a facut arsice pe Mititelu si a trimis Universitatea Craiova in mormant.Despre ce vorbim , Hagi luat cu japca de la Craiova v, ca saa. i puna Valentin si Ilie Ceausecu marca Steaua.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează