FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

EXCLUSIV Recomandat ca dinamovist înrăit, acum e adversar și speră ca „haita” să se salveze: „La cum arată, nu cred, dar...” + N-a renunțat la națională

Gicu Grozav
Gicu Grozav

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 14:50 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 15:16

Gicu Grozav, 33 de ani, unul dintre liderii Petrolului, speră ca Dinamo să nu retrogradeze, neuitându-și simpatiile copilăriei. Cu ultima prezență la națională în 2019, vârful a spus că nu a renunțat la ideea de a mai îmbrăca tricoul tricolor

Petrolul a învins spectaculos în Bănie, 3-1 pe Universitatea Craiova, și datorită unei evoluții deosebite a lui Gicu Grozav. Șeptarul "lupilor" a reușit un golazo, reluare cu boltă peste portar, a mai înscris o dată, cu capul, reușită anulată după 6 minute de analiză VAR, a fost unul dintre remarcații confruntării de pe "Ion Oblemenco".

Acum, speră să-și poarte echipa spre un succes contra lui FCSB, sâmbătă, pe "Ilie Oană", împotriva lui Gigi Becali, care l-a dorit în mai multe rânduri sub comanda sa. Ardeleanul a refuzat salarii foarte mari oferite de patronul roș-albaștrilor, din cauza unui "defect", cum a deconspirat Becali în urmă cu cinci ani.

A refuzat 25.000 de euro pe lună de la Becali: „A zis că are și el un defect! Tot respectul, adevărat dinamovist”

Gicu a refuzat un salariu de 25.000 de euro/lună pentru aproape 10.000 de euro/lună ca să-și îndeplinească un vis al copilăriei, să joace pentru Dinamo. A ajuns în Ștefan cel Mare în toamna 2018, a stat doar o lună, 4 meciuri, prins în vâltoarea care exista și atunci la Dinamo, s-a despărțit fără a mai cere recompense financiare din partea clubului. Iar atunci a transmis că în România va juca doar pentru Dinamo, Petrolul Ploiești sau U Cluj, refuzându-l pe Becali!

"E un jucător valoros. Băiatul ăsta e adevărat. Eu am văzut mulți, că sunt albastru-roșu, că sunt alb-roșu, că sunt câini... Bă, dar ăsta e adevărat câine! Dacă i-am dat eu 25.000 pe lună și mi-a zis: «Bai, nea Gigi, iartă-mă...» Nici nu mi-a zis el. Am vorbit cu el, după aia i-a spus lui MM: «Spune-i lui nea Gigi să mă ierte, că am și eu un defect»."

Adică el e dinamovist prea înrăit și că preferă să meargă el pe zece mii. Îți dai seama cât de adevărat... Tot respectul, adevărat dinamovist!", a dezvăluit Becali la acea dată.

Gicu Grozav speră ca Dinamo să se redreseze, totuși: „Merită să avem echipa în Liga 1”

Chestionat de reporterul GSP după succesul din Bănie ce părere are despre situația din prezent a "câinilor roșii", Gicu Grozav nu s-a ferit să-și spună opinia.

"Îmi pare rău pentru Dinamo ca și club, unul de tradiție, important în România. Sper s-o scoată la capăt și să rămână în Liga 1, merită pentru suporteri. (Se va salva Dinamo de la retrogradare?) La cum arată acum, cred că nu, dar sper să-și revină și să acumuleze puncte, asta e cel mai important. Merită să avem un Dinamo în prima ligă", a declarat fotbalistul.

Recomandat ca dinamovist înrăit, acum e adversar și speră ca „haita” să se salveze: „La cum arată, nu cred, dar...” + N-a renunțat la națională
Gicu Grozav aducându-i un omagiu lui Cătălin Hîldan, în 2018

Visează încă la prima reprezentativă

Chiar dacă nu a mai fost convocat la echipa națională de mai bine de patru ani, petrolistul nu a renunțat la ideea de a mai îmbrăca tricoul tricolorilor.

"Până mă voi lăsa de fotbal, mă gândesc la echipa națională. Sincer, acum, sunt departe de echipa națională... Dar urez baftă celor de acolo și să se califice la Euro!", a mai zis el.

5goluri și 30 de selecții are Grozav la echipa națională

Grozav e pregătit de meciul cu FCSB

"Cu FCSB urmează un meci important pentru Ploiești, pentru suporteri, e un derby, jucăm contra celei mai în formă echipă a campionatului. Va fi stadion plin, o presiune din partea publicului, inclusiv pe noi, sperăm să transformăm presiunea în ceva pozitiv și să-i facem fericiți pe suporteri", a comentat liderul Petrolului.

Un gol frumos, mă bucur, în primul rând, că am arătat ca o echipă. Ne-am dorit foarte mult victoria, să nu plecăm învinși. Știam că vom întâlni o echipă ce pune presiune, care joacă un fotbal ofensiv. Petrolul a luat 3 puncte mari înaintea unui meci important pentru noi și suporterii noștri
Gicu Grozav

VIDEO U Craiova - Petrolul 1-3 / Gicu Grozav: „Am arătat ca o echipă”

Andrei Nicolescu, discurs total diferit față de cel al celuilalt acționar dinamovist: „Primul vinovat sunt eu! Am girat tot ce am încercat să facem vara asta”
HERMANNSTADT - DINAMO 4-0
Andrei Nicolescu, discurs total diferit față de cel al celuilalt acționar dinamovist: „Primul vinovat sunt eu! Am girat tot ce am încercat să facem vara asta”
Singurul petrolist care vrea ca FCSB să ia titlul: pierdere pentru „lupi”, avantaj pentru Gigi Becali
PETROLUL - FCSB
Singurul petrolist care vrea ca FCSB să ia titlul: pierdere pentru „lupi”, avantaj pentru Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  23 Octombrie 2023, 22:36

Te asteptam la iarna!

rocky3
rocky3  •  23 Octombrie 2023, 16:33

Respect Grozav! Tu toți se umilesc pentru banii ciobanului!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează