FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

Gigi Becali a anunțat cine conduce FCSB: „El are cea mai mare autoritate” + ce se întâmplă cu Vintilă: „Duhovnicul i-a zis să asculte de mine”

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 12:08 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 12:20

Gigi Becali, patronul FCSB, a dat noi detalii legate de schimbările pe care le face pe banca echipei roș-albastre.

Omul de afaceri a spus că Mihai Pintiii, retras în iarnă, va fi cel care conduce echipa pentru că el are cea mai mare autoritate în vestiar. Becali a dezvăluit că Vintilă va rămâne în club și ar putea să stea și pe bancă.

Cred că principal o să fie Pintilii? Cine are cea mai mare autoritate în vestiar? Pintilii, da. Licență are Toni Petrea. Are și Vintilă, care rămâne. Poate să stea și pe bancă. I-a zis duhovnicul «Să asculți tot ce spune Gigi Becali!». Dacă eu spun să stea, va sta! Așa e între creștini. E obligat să asculte”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

 Primă pentru Cupă? Da, prima la dreapta și prima la stânga. Nu există prime la mine dacă nu aduci bani. Doar banii contează! Trofeele nu contează! Prime se dau doar pentru calificarea în cupele europene. Trofeele sunt slavă deșartă. Nu fapte bune cu ele. Cu banii poți să faci multe lucruri
Gigi Becali

VIDEO. Match preview FCSB - Dinamo: totul despre derby-ul din Cupa României

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali explică cea mai stranie mutare făcută: „Păi, care e mai bun ca el?!”

EXCLUSIV Laurențiu Reghecampf, despre eternul FCSB este sau nu este Steaua: „Pentru mine este echipa de suflet”

Playtech: Șumudică A SPART BANCA! A cheltuit aproape 100.000 de euro dintr-un foc, apropiații sunt uluiți


Comentarii (19)
ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  08 Iulie 2020, 18:54

Acum nea Gigi are si duhovnici pe post de secunzi. Ciobanul asta a bisericit de tot fotbalul din ograda lui. Deja mi-l imaginez pe Guardiola cum ar primi el sfaturi de la vreun barbos de duhovnic cerandu-i sa asculte de iluminatul cu lanterna, Maria sa Jiji, stapanul de slujitori.

cornelconasu
cornelconasu  •  08 Iulie 2020, 18:41

Duhovnicul era Tudor deghizat !

171864063754387
Gabriel Zoro  •  08 Iulie 2020, 17:35

Oare duhovnicul nu-i spune că în fața lui Dumnezeu nu contează iubirea de bani ci iubirea aproapelui,la Jiji e invers,dar na duhovnicul său știe Jiji la fel ca popii e verișor primar cu Dumnezeu.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează