FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a dezvăluit înțelegerea „secretă” pe care o avea cu Edi Iordănescu! „Ar fi lucrat gratis! Mie îmi convenea, veneam ca boierul la stadion”

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 20:35

Gigi Becali e dezamăgit de faptul că Edi Iordănescu l-a refuzat printr-un mesaj pe care i l-a trimis lui MM Stoica. Patronul FCSB dezvăluie înțelegerea secretă pe care o avea cu Edi. 

Conform patronului FCSB, antrenorul de la Gaz Metan ar fi avut un salariu  anual de 240.000 de euro. Totuși, Edi nu ar fi avut acces la ei decât dacă lua titlul în Liga 1!

„Edi i-a dat un mesaj lui MM Stoica pentru că știa că eu nu citesc mesaje. I-a zis că nu poate veni că are clauză de reziliere la Mediaș de  120.000 de euro și el nu poate să o plătească. Asta am înțeles din tot mesajul. N-are rost să mai vorbesc, pentru că oricum n-am înțeles nimic. Nu știu ce să zic dacă mai vine în viitor. Întrebați-l pe el mai multe. Știu doar ce mi-a zis MM.

Tot el i-a zis lui MM să-i fac salariu de la 15.000 la 20.000, dar să-i pun 240.000 de euro în cont, iar el să ia banii doar dacă ia titlul. Păi atunci cum să nu accept asta?

I-am acceptat tot. Veneam și eu la meci ca boierul, nici nu mă băgam. Practic aveam antrenor gratis. Cum să nu-mi convină? Și mi-a mai zis MM că ar fi vrut o clauză de 300.000 de euro, dacă l-aș fi dat afară.

Păi acceptam și asta. Când el antrenează gratis, de ce să nu accept? Pentru că să-mi fie frică, pentru că el și-ar fi luat salariul doar dacă lua titlul, și atunci n-ar mai fi fost nevoie să-l dau afară! Deci nu plăteam nicio clauză.

Dar apoi s-a sucit și a zis că el nu poate să scapă de clauza de 120.000 de euro de la Gaz Metan. Dar el nu a vorbit cu mine, ci doar cu MM”  Gigi Becali la TV Digi Sport

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Bogdan Andone, noul antrenor FCSB, implicat în scene ABSURDE în vestiar: șuturi în fund și palme la ceafă!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
andy_2008
andy_2008  •  05 Iunie 2019, 07:39

Edi nu stim inca cat de bun este pt ca nu a castigat nimic cu nimeni dar se vede ca nu se mai inghesuie lumea sa antreneze echipa unui nebun *** cate se crede un apostol pe pamant.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fairplayromania
fairplayromania  •  05 Iunie 2019, 02:01
Postat de tinn_2 pe 04 Iunie 2019, 21:46

Iedi, dac-a vazut ca i-au iesit smecherii de-astea cu cfr, a zis sa mai incerce odata. numa ca de data asta bau

Asa ca l-a luat pe secundul lui Teja....ce batjocoră la adresa mununaţilor suporteri fcsbişti... Pai la valoarea lotului pe care o are, asta e un fel de Klopp...sau Plopp....:)

tinn_2
tinn_2  •  04 Iunie 2019, 21:46

Iedi, dac-a vazut ca i-au iesit smecherii de-astea cu cfr, a zis sa mai incerce odata. numa ca de data asta bau

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close