FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - STEAUA 1 - 2

Gigi Becali a fost la un pas de a fi linşat

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 aprilie 2008 00:00

Steaua a reuşit să învingă pe Universitatea Craiova, la aceasta acasă, cu scorul de 2-1. Meciul a fost unul tensionat. La ieşirea din stadion, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost la un pas de a fi linşat de către suporterii olteni.


Primii au ieşit pe poarta arenei din parcul Romanescu cei aproximativ 30 de bodyguarzi, urmaţi de cei pe care-l protejau. Suporterii s-au repezit înspre el, moment în care gărzile de corp au reacţionat, creîndu-se o busculadă din care n-au scăpat nici ziariştii. Unii dintre aceştia au fost loviţi.

Gigi Becali nu a apucat decît să strige: "Campionii - Campionii", după care s-a urcat într-unul dintre cele două BMW uri X 5 cu care a venit la stadion. Suporterii au reacţionat şi ei la rîndul lor, aruncînd în direcţia maşinii cu pungi de seminţe şi tot ceea ce aveau la îndemînă. Finanţatorul Stelei a scos mîna pe geam, a făcut semnul victoriei, după care maşinile au demarat în trombă.

La ieşirea din complex, fanii craioveni au aruncat cu pietre în maşina în care se afla Gigi Becali, spărgînd toate geamurile BMW-ului X5!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (302)
 •  25 Mai 2008, 02:11

Linsat va fi spur catul pentru ca in Romania legea nu poate face dreptate din cauza coruptiei ... spur catul asta care vrea sa bage vibratoare in gurile la procurori va fi linsat ... Moarte spur catilor sovietici !

 •  29 Aprilie 2008, 01:02

doamne cata dezinformare putetzi baga..voi suntetzi vinovatzi pt abslut tot ce se arunca pe stadiane si toate scandalurile si bataile din lumea fotbalului...voi gazetarilor...va hranitzi cu scandal pt a vinde ziaru si ce...instigatzi pro.stia umana la violenta...inconstientzilor..la cata lume frustrata e nici nu ma mira ca se intampla atatea pe stadiane...inconstientzilor..."cine seamana vant,culege furtuna"'tuva-n gura de ziarishti nespalatzi....

 •  29 Aprilie 2008, 00:55

ofside pe dre.aq la pepe moreno...care atzi mai jucat mah fotbal?..fotbalistilor...in primu rand ca era pozitzie la limita si in a doillea rand mingea a venit de la adversar...nu ca deviere(ca nu l-a lovit mingea pe oltean,el a lovito),ci ca PASA de la adversar...ce mai stitzi voi sa masuratzi numa cu ocaua care va comvine...mult rau va face becalii ca nu va lasa in fatza lui...da nici nu avetzi cum sa ii luatzi fatza ca suntetzi prea prr.osti pt el...fortza steaua

Vezi toate comentariile (302)
Comentează
Close