FOTBAL  »  Superliga  »  DISCUȚIE

Gigi Becali a intrat în direct și s-a contrat cu un antrenor român care "a îndrăznit" să-l critice: "Cu tine nu poate sta omul în casă"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 12:01

Gigi Becali s-a implicat într-o discuție cu tehnicianul Ionuț Chirilă, care l-a acuzat că-și face singur rău prin implicarea în alcătuirea echipei de start a lui Nicolae Dică. 

Prezent în studiou Pro X, Chirilă a fost însă contrat de Gigi Becali, intrat în direct prin telefon. Patronul celor de la FCSB i-a transmis tehnicianului că se descurcă doar în ce privește teoria, însă în practică este în continuare fără echipă.

"El teoretic știe foarte bine, dar trebui să știi și practic. Aș vrea să-mi fac rău până la sfârșitul vieții cum mi-am făcut rău până acum, să am 4-5 milioane în cont, să stau liniștit cu banii, să mai am și jucători de câteva zeci de milioane și să joc în Europa", a fost răspunsul lui Gigi Becali.

Ionuț Chirilă a reacționat și a afirmat că părerile sale se bazează pe ceea ce a făcut în practică, dar Gigi Becali i-a subliniat că momentan este un antrenor fără echipă.

"În practică nu prea ai făcut. Poate ești foarte bun specialist de fotbal, dar degeaba dacă nu poate sta omul cu tine în casă, dacă practica ta nu o poți pune în aplicare...Dacă nu te iau oamenii, înseamnă că e o problemă", a adăugat Gigi Becali.

"Eu nu cunosc fotbalul, sunt prost, dar eu am câștigat 60 de milioane din fotbal. Unde sunt specialiștii ăia care știu să facă fotbal, să facă ei zeci de milioane din fotbal?" Gigi Becali, la Pro X

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
253523701829178
Costel Ivascu  •  28 Noiembrie 2017, 20:28

Gigi nu vrei sa asculti deloc de sfaturile MAMEI TALE.Pacat ai ajuns la o varsta cand ar trebui sa fi mai intelept.!!!!???

1489665504403941
David Müller  •  28 Noiembrie 2017, 19:50

Un *** care il bagati in fiecare zi in seama ...DE CE ????...E UN *** .. un IMPOSTOR .......LA PUSCARIE CU CIOBANUL IMPOSTOR

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maradona5
maradona5  •  28 Noiembrie 2017, 18:10

Talpan abia asteapta sa cistige procesul cu 37 milioane daune

Vezi toate comentariile (21)
Comentează