FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Gigi Becali a intrat în Parlamentul European. Ce părere ai?

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2009 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a intrat în Parlamentul European, după ce PRM a obţinut 7,2% din voturi, conform sondajelor Insomar.

Astfel Gigi Becali, numărul 2 pe lista PRM după Corneliu Vadim Tudor, va ocupa un loc în Parlamentul European. România va trimite 33 de reprezentanţi la Bruxelles.

Ce face un europarlamentar

1. Adoptă legile europene în colaborare cu Consiliul European

2. Exercită controlul democratic asupra celorlalte instituţii ale Uniunii Europene

3. Controlează finanţele publice, Parlamentul avînd autoritate asupra bugetului UE, putînd influenţa cheltuielile UE.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (101)
 •  02 Septembrie 2009, 16:49

la dat din gura nu v-a intrece nimeni.intii face-ti si voi ceva pt.nevoiasii din tara asta si apoi sa mai vorbi-ti.asa cum e becali se zbate si pt voi, desteptii pamintului.mai bine a-ti face ceva sa-l ajutati sa va faca si voua viata mai buna.daca v-ar da si voua cite-o casa degeaba,ce baiat bun ar fi,nu-i asa?

 •  30 Iunie 2009, 15:13

becali in P.E,cred ca romanii au luat-o razna,s-au dus sansele roamiei de a ajunge la nivelul tarilor eurpene,dupa ce ca guvernul romaniei e plin de mafioti,acum ii trimitem sa ne si reprezinte la B.

 •  23 Iunie 2009, 23:44

In primul rand , indiferent cine e si ce face ca om politic sau om de afaceri, nu ar fi trebuit sa fie lasat sa candideze pe nici-o lista a niciunui partid , din moment ce avea interdictie de a iesi din tara si era cercetat in libertate de unele fapte comise .Deci , nu inteleg ce cauta pe liste! Ca apoi sa se spuna ca nu poate merge acolo ca are interdictie dar ce sa asteptat sa aiba imediat imunitate, peste noapte , sa fie luat in brate de justitie ca a castigat el euro parlamentarele?!

Vezi toate comentariile (101)
Comentează