FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali a petrecut Revelionul la biserică, împreună cu Luțu: "Pe mine mă intresează muzica tralala? Eu m-am dus să văd îngerii"

FOTO: Captură Antena 3 +1   FOTO
FOTO: Captură Antena 3

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 ianuarie 2017 11:49

Gigi Becali, patronul Stelei, a petrecut revelionul la Poiana Brașov, cu prietenii.

Însă trecerea în Noul An l-a găsit pe Becali în biserică, unde a preferată să petreacă ultimele clipe din 2016. La ora 23, patronul Stelei a plecat de la hotel, unde avea loc petrecerea, și s-a dus în biserică pentru a se ruga. Și nu s-a dus singur, ci l-a luat cu el și pe Luțu.

"Pe mine mă interesează muzica tralala? Pe mine mă interesează Sfânta Liturghie, unde cântă îngerii. Eu m-am dus să văd îngerii cântând. O să vin și la familie. Fetele sunt tinere, se distrează, niciun fel de problemă.

Să fiți sănătoși, Doamne Ajută. Să dea Dumnezeu românilor mai mult untdelem, mai mult grâu și mai mult vin. Asta înseamnă bogăția în Sfânta Scriptură", a spus Becali la Antena 3.

Comportamentul lui Becali s-a schimbat radical, după ce în urmă cu 4-5 anii obișnuia să fie sufletul petrecerii și să danseze și cânte cu lăutarii.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (47)
811730288915362
Constantin Luca  •  02 Ianuarie 2017, 11:54

un fatarnic care a cheltuit si nimic mai mult.odata ce afirmi eu cumpar ieftin,slefuiesc si vand,nu este bine ! creste,fa performanta,vinde, atunci oamenii te vor lauda,se vor lntoarce la tine,indiferent de ce nume va purta echipa patronata de tine GIGI ...

811730288915362
Constantin Luca  •  02 Ianuarie 2017, 11:52

un fatarnic care a cheltuit si nimic mai mult.odata ce afirmi eu cumpar ieftin,slefuiesc si vand,nu este bine ! creste,fa performanta,vinde, atunci oamenii te vor lauda,se vor lntoarce la tine,indiferent de ce nume va purta echipa ptronata de tine GIGI ...

802612503223459
Claudiu Roshu  •  01 Ianuarie 2017, 21:27

Domnul Becali se roaga acum numai este sufletul petrecerilor , simte sfarsitul fcsbului... acum este nevoie de rugaciune, de liturghie, vrea o minune dar este greu sa o obtina! Cu respect pentru dansul a investit mai mult ca oricare patron dar a rost destul din singurul lucru care ne mai face recunoscuti in lume pe plan fotbalistic. Pune stop nea Gigi obisnuiestete cu ideea: ciolanul s a dus, la fel si credibilitatea dmv fata de suporteri fata de crestini. Te a interesat doar castigurile din tot ce a insemnat Steaua, suporteri si gloriile acestui club! Adio domnule Becali fscb apune!!!!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează