FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a pierdut o bătălie în procesul cu Talpan » Ce sumă trebuie să achite finanțatorul FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2018 14:37

Gigi Becali și juristul CSA Steaua, Florin Talpan, continuă disputa în tribunale, iar oficialul Armatei tocmai a obținut o victorie de etapă.

Curtea de Apel București a respins într-o ședință de pe 19 martie apelul făcut de Gigi Becali la decizia Tribunalului București, din decembrie 2016, prin care oficialul FCSB trebuia să îi achite 3.000 de euro lui Talpan pentru calomnie și jigniri.

Mai mult, Curtea de Apel a decis că Gigi Becali trebuie să îi plătească 30.000 de euro lui Talpan, de zece ori mai mult decât suma inițială. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 30 de zile.

"Respinge apelul formulat de apelantul pârât, ca nefondat. Admite apelul formulat de apelantul reclamant. Schimbă în parte sentinţa apelată în sensul că stabileşte cuantumul despăgubirilor la suma de 30.000 euro. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei. Obligă apelantul pârât să plătească apelantului reclamant suma de 50 lei, cheltuieli de judecată în apel. Cu recurs în 30 de zile de la comunicare", se arată în decizia Curții de Apel.

decizie

"În ceea ce privește cuantumul daunei, este inadmisibil ca un ofițer al statului, al Armatei Române, care apără interesele statului, să fie umilit cu acordarea ca despăgubiri a unei sume infime. Ar fi un precedent care ar da posibilitatea oricărei persoane influente de a umili și batjocori persoane care apară interesele statului și care sunt de bună credință" Florin Talpan, în decembrie 2016, pentru ziare.com

Gigi Becali se află în proces și cu CSA Steaua. Armata îi cere daune de 37 de milioane de euro pentru că a folosit marca Steaua din 2004 până în 2014.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (83)
timm
timm  •  20 Martie 2018, 21:16
Postat de martinpen pe 20 Martie 2018, 17:36

Talpan castiga bataliile una cate una, dar gigi va castiga razboiul. Asa e in justitia romana.

Razboiul a fost castigat de Steaua care are nume, palmares sigla. Gigi are FCSB.

indolentu
indolentu  •  20 Martie 2018, 20:58
Postat de jack_the_stripper pe 20 Martie 2018, 18:03

Vorba lui Caragiale: ”Vezi? Ăsta e cusurul tău - ești măgar!... și violent!... și n-ai manieră! ” Nu vrei tu să discuți fonetic cu tovarășul tău de suferință, nebraska? Sau, așa, ca să mai schimbi atmosfera, cu minellu`? Că tare vă potriviți la aichiu...

o sa discut cu iei la telefon sau fata in fata ca asta inseamna discutie geniule dezbracat aici doar se scriu replici si comentarii nu se discuta prostule aa ca tu vorbesti ca prostu in fata monitorului asta ie alta treaba

indolentu
indolentu  •  20 Martie 2018, 20:54
Postat de kkkkkk pe 20 Martie 2018, 18:30

Ce perspicace esti ,3×2=6. Pentru maine ai 2×3=?

nu ba tot de trei ori doi de k ramii de fapt iesti doar o dubla de k da hai fie ca te ai triplat ca sa nu te faci de ris

Vezi toate comentariile (83)
Comentează